Prinny 1 & 2: Exploded and Reloaded Nintendo SWITCH

Cena s DPH
1 119 Kč
Cena bez DPH: 925 Kč
 
 
Kód produktu: 410996
NISEN dabing

Prinny 1 & 2: Exploded and Reloaded [NSW]


Prinny ™ 1: CAN I REALLY BE THE HERO?


Mistr Etna vyžaduje dokonalost a vše je jen na legii ponížené knížat! Skákejte, sekejte a kombinujte si cestu v různých fázích podsvětí, ničte nepřátele a bosse speciálními útoky a setkejte nové i známé tváře v tomto výbušném akčním dobrodružství.


Prinny ™ 2: DAWN OF OPERATION pantů, dood!


Když záhadný zloděj Phantom ukradne kalhoty mistra Etny, horda Princův musí znovu povstat, aby je získala... nebo snášet následky! Zahrajte si chaotické fáze plné ďábelských nepřátel a vybudujte si Combo Gauge, abyste rozpoutali silné pohyby jako Prinny Cyclone a Prinnykaze. Ponořte se také do bonusového příběhu JINÝCH protagonistu.


  • Dva v jednom... a další!: Dvě akční kapitoly z Princova povstání, aby se z Vás stal hrdina, plus další rozsáhlá kapitola.
  • The Netherworld, Only Better: Celá temná komedie a výbušná akce, kterou máte rádi ze série Disgaea, nyní s novou remasterované grafikou.
  • Prinny Power: Skákejte, sekejte, nechávejte všechno vybuchovat a bičujte si cestu chaotickými a živými úrovněmi. Získejte silné speciální pohyby, abyste zničili své nepřátele!

Prinny 1 • 2: Exploded and Reloaded Just Desserts Edition is here, dood!




Recenze na Prinny 1 & 2: Exploded and Reloaded

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.