Power Rangers: Battle for the Grid (Super Edition) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Power Rangers: Battle for the Grid (Super Edition) - XBOX ONEPower Rangers: Battle for the Grid (Super Edition) - NSW
Cena s DPH
879 Kč
Cena bez DPH: 726 Kč
 
 
Kód produktu: 431771
nWayEN dabing

Power Rangers: Battle for the Grid (Super Edition) [PS4]


Společně jsme silnější!


Power Rangers: Battle for the Grid – Super Edition, který je moderním pojmem 25 let staré franšízy, kombinuje obsah z původní Collector's Edition, všech tří sezónních pasů a zbrusu nového Street Fighter Pack. Postavte současné i klasické Power Rangers a darebáky jako nikdy předtím ve značkových týmových bitvách 3v3 s 23 různými hratelnými postavami včetně nejnovějších crossoverových postav Street Fighter Ryu a Chun-Li.


Ovládání hry Battle for the Grid podporuje jednoduchost a plynulost, umožňuje začátečníkům vychutnat si bojový systém a vybízí pokročilé hráče, aby se ponořili do jeho bojové mechaniky - včetně převzetí asistence v reálném čase, dynamické obrany prostřednictvím blokování tlakem a vzdušné stráže, přizpůsobitelných kombinací žonglování a jedinečný režim návratu Megazordu.


23 Rangers Villains napříč generacemi

Rostoucí seznam obsahuje všechny postavy a skiny z edic Collector's Edition, Season One, Season Two a Season Three. Příběhy a bojové komentáře autenticky vykonávají někteří z původních členů obsazení Power Rangers.


Zcela nový Street Fighter Pack

Nejnovější přírůstek do hry Power Rangers: Battle for the Grid představuje postavy Street Fighter Ryu jako Crimson Hawk Ranger a Chun-Li jako Blue Phoenix Ranger. Obsah křížení obsahuje také Ryu a Chun-Li's Angel Grove Class of '93 skins. Exkluzivní pro Super Edition je také verze Ryu bez přilby, Crimson Hawk Ranger.


9 arén napříč ikonickými lokacemi

Bojujte v různých etapách z mnohovesmíru, včetně Zordonovy výcvikové místnosti a velitelského centra od Mighty Morphin Power Rangers, trůnné místnosti lorda Drakkona od Boomu! Komiksoví Mighty Morphin Power Rangers a Planet Earth: Cenozoic Era and Tower z filmu Power Rangers z roku 2017.


Originální příběh

Expanzivní příběh je napsaný a vyprávěný spisovatelem / režisérem Kyleem Higginsem a obsahuje originální umělecká díla ilustrátora oceněného Eisnerem Dana Mora. Ve Story Mode hráči zažijí přetvoření kriticky uznávané události Shattered Grid od Boom! Série komiksů Power Rangers Studios.


Crossplay a Cross-progression across Five Major Gaming Platforms

Power Rangers: Battle for the Grid je první bojová hra, která umožňuje křížové hry mezi PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox One, PC a Stadia, kde mohou hráči na všech herních platformách bojovat proti navzájem, v zápasech zařazených, příležitostných, přímých nebo v lobby. K dispozici je také křížový postup, takže hráči mohou přenášet pokrok dosažený na jedné platformě na druhou.


Hrajte se svými přáteli lokálně nebo online

Vyzvěte své přátele lokálně v režimu Versus Mode nebo si je vezměte online pomocí přímých zápasů nebo online lobby. Přímá shoda umožňuje vzájemným zápasům přátel nebo libovolných dvou konkrétních hráčů. Online lobby umožňuje až osmi hráčům spojit se v přátelských zápasech, kde mohou účastníci bojovat až ve čtyřech různých zápasech najednou nebo sledovat ostatní. Bitva o mřížku obsahuje nejmodernější obnovitelný netcode pro nejstabilnější online hraní.




Recenze na Power Rangers: Battle for the Grid (Super Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.