Pouzdro na karty/bankovky pro mobilní telefon, černé

Cena s DPH
129 Kč
Cena bez DPH: 107 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 391450

Pouzdro na karty/bankovky pro mobilní telefon, černé [PGS-391450]

S filozofií zjednoduchšovania života přinášíme tuto praktickou "peněženku" na zadní straně telefonu. Pasuje na Váš iPhone, Samsung nebo jiný telefon. Uživatelsky přívětivé a funkční. Mějte svou kartu, řidičský průkaz nebo hotovost vždy při sobě. Ideální při návštěvě obchodu, koncertu, posilovny nebo klubu, když potřebujete mít s sebou jen ty nejpodstatnější věci. Je to konečné řešení pro ty, kteří vždy zapomínají na své peněženky.

puzdro


puzdro

Proč koupit toto pouzdro?

  • Skvělé pro cestování:nemusíte zbytečně nosit peněženku. Stačí si vytáhnout potřebné karty, hotovost a občanský průkaz a můžete vyrazit.
  • Univerzální velikost:do pouzdra vložíte až 4 karty, například občanský průkaz, kreditní/debetní karta, řidičák, kartičku pojištěnce, slevové kartičky atd.
  • Alternativní použití:pouzdro můžete použít také na úschovu jiných věcí, jako například bankovek, bločků, sluchátek, žvýkaček, zapalovače atd.
  • Silikon:pouzdro je vyrobeno z vysoce kvalitního, protismykového silikonového materiálu. Tento silný a trvanlivý materiál udržuje svůj tvar a karty nevypadnou. Rozměr je: 86 x 57 x 0.35 mm
  • Jednoduchá aplikace:Pouzdro má z vnitřní strany lepicí stranu, stačí odstranit fólii a nalepit ho opatrně na zadní kryt telefonu.

Recenze na Pouzdro na karty/bankovky pro mobilní telefon, černé

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.