Pouzdro Molan Cano Issue Book pro Xiaomi Redmi Note 7, Blue

Cena s DPH
26 Kč
Cena bez DPH: 21 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 398707
Molan

Pouzdro Molan Cano Issue Book pro Xiaomi Redmi Note 7, Blue [MOL065446]

Ideální tenoučké flipových pouzdro Molano Cano Issue Diary v sobě skrývá nejen krásné venkovní provedení, ale nepřeberné množství praktických vychytávek.

Proč koupit Molano Cano Issue Book

  • v první řadě se jedná o klasickou konstrukci s otevíráním flipu do boku, stejně jako je tomu u běžné knížky
  • vnější i vnitřní část pouzdra tvoří kvalitní umělá kůže, která je ozvláštněná atraktivní strukturovanou vrstvou, která evokuje drahé kožené výrobky a příslušenství
  • první praktickou funkcí je dokonalá fixace flipu díky bočnímu klipu s magnetem, vše bude přesně na svém místě bez nebezpečí nechtěného otevírání
  • druhu praktickou funkci naleznete uvnitř pouzdra. Tam nenajdete jednu, ani dvě, ale rovnou tři kapsičky pro kreditní karty či jiné doklady. Vnitřní uspořádání pouzdra poskytuje bohatý prostor i pro založení tvrdé měny, například bankovek či jiných cenných papírů.
  • samotné uchycení telefonu v pouzdře je řešeno krytem z odolného TPU silikonu, který představuje první linii ochrany před nechtěnými nárazy a pády a zároveň nijak nenarušuje design telefonu. Samozřejmostí jsou všechny výřezy pro konektory a ovládací prvky telefonu, který tak nemusí z pouzdra vyndavat, abyste jej mohli plně používat.
  • třešničkou na dortu je možnost sestavit jednoduchým natočením z pouzdra stojan, nemluvě o malých detailech, jako je výřez pro reproduktor, umožňující telefonování i se zavřeným pouzdrem nebo otvor pro zavěšení například na poutko či šňůrku.

Recenze na Pouzdro Molan Cano Issue Book pro Xiaomi Redmi Note 7, Blue

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.