Pouzdro Black Rock Flex Carbon pro Apple iPhone 11 Pro, Black

Cena s DPH
289 Kč
Cena bez DPH: 239 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 407387

Pouzdro Black Rock Flex Carbon pro Apple iPhone 11 Pro, Black [1090ECB02]

Renomovaná německá značka Black Rock vám nabízí ochranu telefonu v podobě prémiového pouzdra ze série Camouflage

Ochranné pouzdro Black Rock Flex Carbon Booklet je vyrobené z kvalitního PU, které vašemu zařízení poskytne kvalitní ochranu proti pádům a nárazům. Pevný magnet zajistí, že se pouzdro nebude zbytečně otevírat. Díky štíhlému designu je Flex Carbon Booklet kompatibilní s bezdrátovými nabíječkami. Jednoduchým pohybem můžete z pouzdra vytvořit stojan, díky kterému budete moct pohodlně sledovat videa nebo surfovat po internetu. Pouzdro obsahuje také slot, do kterého můžete umístnit kreditní karty nebo důležité vizitky.
Německá značka Black Rock si při výrobě pouzder a krytů potrpí na design a kvalitní materiály. Při jejich vývoji spolupracuje s oceňovanými designéry a s některými z nejlepších německých inženýrů, výstupem této kombinace jsou produkty s neobvyklým designem a skvělými ochrannými vlastnostmi.
Své produkty se Black Rock snaží přizpůsobit primárně mužům. Protiváhou od Black Rock je sesterská firma White Diamonds, která také lpí na kvalitních materiálech a designu, ale při vývoji produktů se zaměřuje výhradně na potřeby a vkus žen.

Proč koupit pouzdro Black Rock?

  • úspěšné nárazové testy
  • tenký design
  • vysoká ochrana

Recenze na Pouzdro Black Rock Flex Carbon pro Apple iPhone 11 Pro, Black

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.