Port Royale 4 Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Port Royale 4 - PC DVDPort Royale 4 - PS4Port Royale 4 - XBOX ONE
Cena s DPH
1 069 Kč
Cena bez DPH: 883 Kč
 
 
Kód produktu: 410210
EN dabing

Port Royale 4 [NSW]


Vyplujte na moře a přidejte se ke koloniálním mocnostem jako je Španělsko, Anglie, Francie a Nizozemsko, v boji o nadvládu nad Karibikem 17. století. Ve hře Port Royale 4 se ujmete kontroly nad kolonií jako mladý ambiciózní guvernér, který touží zjistit, jaké  to je spravovat svou malou osadu a rozvíjet ji v rušné obchodní město. 


Vyvíjejte výrobní řetězce, které propojují několik ostrovů a vytvářejte komplexní obchodní cesty napříč Karibikem, abyste uspokojili neustále rostoucí potřeby jednotlivých měst. Využijte detailní mořské mapy a vyhýbejte se nebezpečným vodám, útesům či mělčinám. Plňte úlohy pro krále vašeho národa, vyslužte si větší slávu a odemkněte si městské budovy, lodě a jiné. Dobývejte města konkurenčních národů či pronásledujte jejich flotily a zároveň dávejte dobrý pozor na piráty a jiných korzárů.


Poprvé v této sérii budou námořní bitvy tahové, přičemž najednou může bojovat až 8 lodí. Kapitáni mohou předvádět taktické manévry, které mohou zvrátit průběh boje i v beznadějných situacích na vítězství.


  • Vyberte si ze 4 koloniálních mocností: Anglie, Francie, Španělsko a Nizozemsko z nichž každá poskytuje různé výhody a jedinečné herní styly.
  • Vrhněte se na 4 rozsáhlé kampaně pro jednoho hráče, které sledují jeden z národů na cestě k nadvládě.
  • Ustanovte velitele výprav z různých tříd postav: průzkumník, obchodník, pirát každý přináší vlastní výhody a nevýhody.
  • Navažte a spravujte obchod s 60 karibskými městy v obrovském 3D herním světě. Držte se dál od útesů, mělčin a zrádných vod a optimalizujte Vaše obchodní cesty.
  • Vyberte si z 50 budov včetně 25 výrobních míst a vyrábějte zboží jako rum či luxusní předměty. Stavte městské budovy s efektem na okolní čtvrti, díky kterým můžete optimalizovat produktivitu a starat se o celkovou spokojenost svých obyvatel.
  • 18 historicky autentických typů lodí z konce 16. a 17. století.
  • Zapojte se do taktických tahových námořních bitev se silnými kapitány.

Související produkty (1)


Recenze na Port Royale 4

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.