Pokémon: Shining Pearl Nintendo SWITCH

+ Dárek:Nálepky Pokémon: Brilliant Diamond & Shining Pearl v ceně 129,- Kč, Obojstranný plagát Pokémon: Brilliant Diamond & Shining Pearl v ceně 129,- Kč
Cena s DPH
1 239 Kč
Cena bez DPH: 1 024 Kč
 
Kód produktu: 431753
NintendoEN dabing
 
Chceš ušetřit 340 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 899 Kč

Pokémon: Shining Pearl [NSW]

Dárek - Nálepky Pokémon: Brilliant Diamond & Shining Pearl v ceně 129,- Kč
Dárek k produktu
Zobraziť celý popis Dáreka
Dárek - Obojstranný plagát Pokémon: Brilliant Diamond & Shining Pearl v ceně 129,- Kč
Dárek k produktu
Zobraziť celý popis Dáreka


Zažijte nostalgický příběh ze hry Pokémon Pearl Version v propracovaném dobrodružství Pokémon Shining Pearl, který je nyní v systému Nintendo Switch! Dobrodružství ve hře Pokémon Shining Pearl se uskuteční ve známém regionu Sinnoh. Sinnoh, který je bohatý na přírodu a jeho srdcem je mohutná hora Coronet, je zemí mnoha mýtů přenášených po celé věky. Jako prvního partnera Pokémona si vyberete buď Turtwiga, Chimchara nebo Piplupa a poté se vydáte na cestu za mistrem Pokémon ligy. Po cestě budete moci potkat Legendárního Pokémona Palkia.


Dobrodružství spolu s Pokémony, kteří se objevili ve hře Pokémon Pearl Version. Hráči původních her se mohou vrátit na známá místa a přežít známé scény, zatímco si hráči mohou poprvé vychutnat spoustu zábavných utkání a překvapení, které region Sinnoh nabízí. Originální příběh a rozsah měst a tras v regionu Sinnoh byly věrně reprodukovány. Tento remake byl také revitalizován některými z hráčských funkcí moderních her s Pokémony a detailními bitevními scénami Pokémonů.


Ať už jste hráli Pokémon Diamond Version nebo Pokémon Pearl verze ještě v jejich začátcích, nebo se s těmito hrami setkáváte poprvé, každý si to maximálně užije.


  • Znovu navštivte oblast Sinnoh z původní hry Pokémon Pearl Version.
  • Hra Pokémon Shining Pearl přináší této propracované klasice nový nádech a vylepšené funkce.
  • Propracované dobrodružství, nyní pro systém Nintendo Switch.
  • Vyrazte na cestu, abyste se pokusili stát se šampionem Pokémon League regionu Sinnoh.


Recenze na Pokémon: Shining Pearl

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.