Poison Control PS4

Cena s DPH
749 Kč
Cena bez DPH: 619 Kč
 
 
Kód produktu: 414153
NISEN dabing

Poison Control [PS4]


Z tvůrčích myslí, které vám přinesly princeznu Penny-Punching a Průvodce princeznou, přichází temně humorný příběh o vykoupení!


Když záhadný úkaz způsobí, že duchové budou uvězněni v jedovatých projevech vlastního osobního zoufalství, dokáže je očistit pouze povýšená Poisonette. Když se vydají přes Bellesovo peklo, narazí na padlé duše toužící po útěku, další Poisonettes se svými vlastními programy a zvrácené bytosti zrozené z Poison Mires, které jim hrozí zastavením! Jaké temné pravdy odhalí o jedovatém světě kolem nich… io sobě navzájem?


Tento titul střílečka-akční hra kombinuje vysokooktanovou hratelnost a pochmurný a přesto okouzlující umělecký styl do jednoho nezapomenutelného dobrodružství. Použijte síly Poisonette k čištění Poison Mires a odstřelujte nepřátele. Svůj herní zážitek si můžete také přizpůsobit výběrem mezi mužským nebo ženským plavidlem, odemykáním zbraní a vylepšeními v každém světě.


  • Jedovaté partnerství: Zaměňujte mezi jedovatou Poisonette a její nádobou ovládající zbraně a kombinací palebné síly a ovládání zón zničte bytosti Poison Mires. Odemkněte nové zbraně čištěním oblastí a vylepšujte statistiky Poisonette prostřednictvím svých možností dialogu.
  • Enigmatic Encounters: Odhalte záhadné okolnosti, které způsobily, že Poisonette a její plavidlo byly otráveny cestou k vykoupení. Po cestě potkejte další Poisonette, každá s vlastní agendou, jakož i padlé duše, jejichž osobní Bellesovo peklo musí být očištěno, aby mohly být osvobozeny.
  • Poškozené a barevné: Díky uměleckému stylu, který je stejně pochmurný, jako i okouzlující, tato zkroucená pohádka prakticky skáče z obrazovky! Od živých pódií až po živé herní efekty je toto dobrodružství vizuálním zážitkem.

Související produkty (1)


Recenze na Poison Control

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.