PlayStation VR2

poštovné zdarma bez ohledu na zvolený způsob dodání ...
Cena s DPH
15 059 Kč
Cena bez DPH: 12 445 Kč
 
 
Kód produktu: 453344
SONY

PlayStation VR2 [CFI-ZVR1]

 

Vyžaduje se konzole PlayStation 5. Prodává se samostatně.


Ponoř se velkolepých světů, které přesahují hranice reality

Okus novou generaci reality s ohromujícím vizuálním zpracováním v 4K HDR, hrami definujícími nové žánry is jedinečnými pocity z průlomové soupravy PlayStation VR2.

Nová generace hraní ve virtuální realitě je tady! Inovativní technologie PlayStation VR2 Sense nabízí strhující emoce a dokonalé vtažení do děje prostřednictvím jemných vibrací náhlavní soupravy, technologie 3D zvuku a inteligentního sledování očí v kombinaci s detekcí dotyků prstů, haptickou odezvou a adaptivními spouštěči ovladače PS VR2 Sense.



O produktu

    • Vidět znamená uvěřit
      Od drobných detailů až po široce otevřené výhledy, od realistických výrazů obličeje až po živé futuristické světy – výpočetní výkon nové generace konzole PlayStation 5 spolu s novými optickými funkcemi ti umožní sledovat každý okamžik v ohromujících detailech.

    • Podrobnější detaily
      Dva displeje OLED s rozlišením 2000x2040 poskytují neskutečný obraz 4K HDR s rychlostí až 120 snímků za sekundu, což je 4x větší rozlišení než u původní sady PlayStation VR.

    • Inteligentní sledování očí
      Během kooperativní hry nebo v týmovém chatu při hraní pro více hráčů můžeš díky sledování očí, které dokáže simulovat emocionální reakce tvého avatara, dát svým spoluhráčům najevo své pocity zcela novým a realistickým způsobem.

    • Neuvěřitelně přesné zaostření
      Foveální vykreslování dokáže v dokonalém detailu as perfektní grafickou věrností zobrazit herní oblasti, na které se zaměří tvé oči – a zároveň zajistit stabilní výkon hry.

    • Prozkoumej úžasné světy
      Okus strhující pocit přítomnosti a vtažení do virtuálních herních prostředí díky 110° zornému poli a nastavitelným Fresnelovým čočkám, které umožňují přizpůsobit rozestupy mezi čočkami tak, aby odpovídaly poloze tvých očí a zajistily optimální vykreslení obrazu.

    • Pohlcení 3D zvukem
      Vnímej přítomnost další postavy, když ti šeptá do ucha, lokalizuj přátele i nepřátele podle střelby nebo kroků a nech se obklopit neuvěřitelně realistickým zvukovým prostorem – díky technologii Tempest 3D AudioTech 2 se ozvučení hry dynamicky přizpůsobuje tvé poloze a pohybům hlavy.

    • Pociť nový rozměr hry
      Jemné, citlivé vibrace 1 náhlavní soupravy produkované jediným zabudovaným motorem obohacují zážitek o další vjemový prvek; od vzduchu rozvlněného šípem přelétávajícím kolem hlavy až po tah akcelerujícího vozidla.

    • Citlivá odezva soupravy
      Jemné, citlivé vibrace náhlavní soupravy produkované jediným zabudovaným motorem obohacují zážitek o další vjemový prvek; od vzduchu rozvlněného šípem přelétávajícím kolem hlavy až po tah akcelerujícího vozidla.

    • Zcela nový Sense ovádač
      Díky haptické odezvě1, adaptivním spouštěčům, přesnému sledování a detekci dotyku prstu dokonale integrovaným do jedinečného ergonomického designu můžeš s virtuálními světy interagovat zcela novými a úchvatnými způsoby.

    • Haptická odezva
      Pociť realistické a detailní reakce na své činnosti ve hře. Od jemných vibrací po intenzivní impulsy – z herního světa ti do rukou může proudit široká paleta rozmanitých vjemů, které ti umožní zažít hry pro soupravu PS VR2 stejně hmatem.

    • Adaptivní spouštěče
      Díky adaptivním spouštěčům, které v každém ovladači vyvolávají dynamický odpor, pocítíš v prstech napětí tětivy, zpětný ráz střelné zbraně nebo rozpadající se předmět drcený holýma rukama.

    • Detekce dotyku prstu
      S pomocí ovladačů, které rozpoznají polohu tvých prstů i bez tlačení jakéhokoli tlačítka, můžeš klidně natáhnout ruku a dotknout se virtuálního světa kolem sebe.





Klíčové vlastnosti

      • Svoboda hraní – zažij neskutečně hluboký pocit z hraní, od zvýšeného pohodlí nové náhlavní soupravy až po přirozený pocit z houlovitého designu ovladače PS VR2 Sense.
      • Šikovný design – díky inovativnímu kulovitému designu nového ovladače PS VR2 Sense, který ti umožňuje provádět přesné pohyby a gesta oběma rukama, budeš mít svět doslova ve svých rukou.
      • Dokonalá kontrola– chop se herní výbavy a pomocí analogových páček a akčních tlačítek spolu s tlačítkem pro uchopení herních objektů intuitivně komunikuj s virtuálním světem kolem sebe.
      • Oboustranné sledování – díky čtyřem sledovacím kamerám zabudovaným v náhlavní soupravě, které zachytí každý pohyb bez potřeby externí kamery, se můžeš vrhnout na zcela svobodný průzkum nových světů.
      • Vyšší komfort– zůstaň ve hře díky lehkým a vyváženým Fresnelovým čočkám, větracím otvorům umožňujícím proudění vzduchu a nastavitelným páskem náhlavní soupravy, které ti pomohou najít a zajistit ideální polohu soupravy na hlavě.
      • Skoč na to bez čekání – stačí připojit jediný kabel USB ke konzoli PS5 a můžeš jít na to. Přizpůsob si hrací prostor, ponoř se do hry, vychutnej si jiný než VR obsah ve filmovém režimu nebo mrkni, co se děje ve skutečném světě – stačí stisknutím jediného tlačítka aktivovat funkci průhledového zobrazení.


 

Technická specifikace
Souprava PlayStation VR2
Typ zobrazovače OLED
Rozlišení panelu 2000 x 2040 pro každé oko
Obnovovací frekvence panelu 90 Hz, 120 Hz
Rozstup čoček Upravitelný
Zorné pole Přibližně 110 stupňů
Senzor pohybu 6osý systém snímání pohybu (3osý gyroskop, 3osý akcelerometr)
Snímač připojení Infračervený senzor přiblížení
Kamery 4 vestavěné kamery pro sledování soupravy a ovladače
Infračervená kamera pro sledování každého oka
Odezva Vibrace soupravy
Komunikace s PS5 USB Type-C
Vstup zvuku Vestavěný mikrofon
Výstup zvuku Port sterefonních sluchátek
Ovladač Sense pro PlayStation VR2
Tlačítka pravá část Tlačítko PS, tlačítko možnosti, akční tlačítka (kolečko / křížek), tlačítko R1, tlačítko R2, pravá páčka / tlačítko R3
Tlačítka levá část Tlačítko PS, tlačítko vytvořit, akční tlačítka (trojúhelník / čtvereček), tlačítko L1, tlačítko L2, levá páčka / tlačítko L3
Senzor pohybu 6-osý snímací systém (3-osý gyroskop + 3-osý akcelerometr)
Kapacitní senzor Detekce dotyku prstu
Infračervená LED Sledování polohy
Odezva Efekt spouště (na tlačítku R2/L2), haptická odezva (jedním pohonem na jednotku)
Port USB Type-C
Komunikace Bluetooth verze 5.1
Baterie Vestavěná lithium-iontová nabíjecí baterie

Obsah prodejního balení

  • VR headset
  • Ovladače PlayStation VR2 Sense (L) / (R) s připevněnými popruhy
  • USB kabel (pro párování ovladače a nabíjení)
  • Stereo sluchátka
  • 3 velikosti silikonových nástavců do uší
  • Dokumentace

Produktové video


Recenze na PlayStation VR2

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.