PlayStation 5 DualSense Wireless Controller, cosmic red + Ghost of Tsushima (Director’s Cut) CZ Region PSN účtu:
český

Cena s DPH
3 569 Kč
Cena bez DPH: 2 950 Kč
 
Kód produktu: 436547
SONYEN dabing

PlayStation 5 DualSense Wireless Controller, cosmic red + Ghost of Tsushima (Director’s Cut) CZ [CFI-ZCT1W]


PlayStation 5 DualSense Wireless Controller, cosmic red


Revoluce hraní ve Vašich rukou
Zmocněte se nové generace hraní s bezdrátovým ovladačem DualSense, který přichází s novým designem kladoucím preciznost hraní do Vašich rukou.


PS5_family

Ovladač představuje nové možnosti funkce vibrování, kde starou technologii rumble nahrazuje haptická odezva, díky které mohou hráči cítit při hraní širší škálu odezvy pro ještě lepší ponoření se do herního světa.
Další úpravou prošla tlačítka R2 a L2, která společnost nově nazývá adaptivní tlačítka. Vývojáři mohou v nových titulech nastavit odpor jednotlivých tlačítek, což přináší různé možnosti využití při úkonech jako jsou např. natahování luku, střelba z různých zbraní či jízda po měnícím se terénu.
SONY samozřejmě poslouchá své hráče a ovladač DualSense přechází na nabíjení přes USB C!


Tempest 3D AudioTech
Konzole Sony PlayStation 5 společně s bezdrátovým ovladačem DualSense nabízejí hráčům nový pocit ponoření do hry.


Ovladač DualSense také nabízí vestavěný mikrofon pro snadnou komunikaci při hraní bez používání sluchátek!


Dosud nejlepší design
Zachyťte a podělte se o Vaše nejlepší herní momenty díky tlačítku "Create". Tlačítko nabízí nové způsoby tvoření obsahu a sdílení s přáteli.


Získejte ještě větší kontrolu díky vestavěnému dotykovému displeji, který nyní zobrazuje unikátní světelnou odezvu, což přidává hrám extra dimenzi. Světelný pásek se rozsvěcuje různými barvami podle akcí, které budete ve hrách provádět.


Ovladač má vestavěný citlivý akcelometr a gyroskop, které budou zaznamenávat pohyby, naklánění a otáčení Vašeho bezdrátového ovladače DualSense. Ovladač si budete moci nabít díky ledajakému USB portu a přenášet data přes USB kabel.


duals




Ghost of Tsushima (Director's Cut)


Vydejte se za hranice válečného pole a zažijte život ve feudálním Japonsku, než kdykoli předtím. V této akční adventuře v otevřeném světě se budete toulat širokou krajinou a rozsáhlým územím, setkávat propracované postavy, objevovat starodávné památky a odkrývat skrytou krásu Tsushimy.


Prozkoumejte propracované oblasti ukazující rozmanitost života na tomto rozsáhlém ostrově – od rozvlněných polí a tichých svatyní až po starobylé lesy, vesnice a drsnou horskou krajinu. Hledejte v tichých momentech přírodní harmonie a potěšení ve chvílích, které budete sdílet s lidmi, kterým cestou pomůžete.


Jin byl vychován a vycvičen způsoby samurajů. Když Mongolové lehce porazili jednotky samurajů, Jinovi se zhroutil svět. Stojí před nejtěžším rozhodnutím svého života: ctít tradice a obyčeje své samurajské výchovy a vést boj, který nemůže vyhrát, nebo se odchýlit od své samurajské cesty a ochránit ostrov a jeho lid jakýmikoli dostupnými prostředky?


Ve své honbě za znovuzískáním Tsushimi musí Jin vyhledat radu a podporu starých přátel a nových nečekaných spojenců. Musí se rozejít s tradicí, stát se novým typem bojovníka a za každou cenu ochránit to, co zbylo z jeho domova a lidu.


Mongolští nepřátelé jsou v boji i se svou výzbrojí nepředvídatelní a děsiví. Získejte navrch tím, že si osvojíte Jinovy ??schopnosti a naučíte se novou taktiku na obranu ostrova a na ochranu lidu Tsushimy.


Se svou katanou vyzvěte vaše protivníky v přímém boji zblízka v jedinečném bojovém samurajském zážitku, který vás vtáhne do akce. Mistrně si osvojte váš luk a se smrtící přesností eliminujte vzdálená nebezpečí. Zdokonalte vaši stealth taktiku a překvapivými útoky dezorientujte a přepadněte nepřipravené nepřátele.


Přizpůsobivá země a organický přístup k boji činí z Tsushimy dokonalé hřiště, kde můžete kombinovat schopnosti, zbraně a taktiku, a najít pro váš hrací styl perfektní bojovou směs. Přizpůsobivost a kreativita se v probíhajícím Jinově příběhu stanou vašimi nejlepšími zbraněmi.


Hra se inspiruje klasickými příběhy o hrdinských samurajích, kteří obětovali všechno a postavili se zdánlivě nepřekonatelné přesile. V krásné a boha zdobené krajině se stante legendou, Ghostem.


K předobjednávce Ghost of Tsushima (Director's Cut) CZ dostanete také dárky v podobě Ghost of Tsushima digitální mini soundtrack se 2 novými bonusovými skladbami a Ghost of Tsushima 11 artwork obrázků.

 


Specifické výhody PS5 verze:

  • Dynamické 4K rozlišení s 60fps: vyzkoušej Ghost of Tsushima jako nikdy předtím s novým 4K rozlišením a vylepšeným snímkováním (nutnost mít kompatibilní 4K TV nebo monitor).
  • Rychlé nahrávání: využij téměř okamžitého načtení, které umožňuje ultra rychlé SSD konzole PlayStation®5
  • Japonská synchronizace rtů autentičtější zážitek nabídne japonská synchronizace rtů u japonského dabingu, která je možná díky PS5 schopnosti renderovat Cinematic filmy v reálném čase.
  • Haptická odezva dokonale ovládejte svůj meč pomocí pohlcující funkce Haptic DualSense.
  • Adaptivní spouště vylepší svou přesnost při střelbě z luku díky odporu adaptivních spouště DualSense ovladače.
  • 3D Audio zvýš své povědomí o nebezpečí kolem sebe pomocí prostorového 3D ozvučení při použití stereo sluchátek (analogová nebo USB).
  • Pokračuj v již započaté cestě pokud vlastníš PS4 verzi hry Ghost of Tsushima, tak si jednoduše přenes své uložené pozice do PS5 verze a pokračuj ve svém dobrodružství.
    Ghost of Tsushima (Director's Cut) CZ obsahuje:
  • Plnou verzi hry.
  • Iki Island expansion.
  • Kooperativní online režim Legends.
  • Digitální mini artbook od Dark Horse.
  • Komentář režiséra.
  • One Technique Point.
  • Charm of Hachiman's Favour.
  • Hero of Tsushima Skin Set.



Recenze na PlayStation 5 DualSense Wireless Controller, cosmic red + Ghost of Tsushima (Director’s Cut) CZ

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.