PGA Tour 2K21 Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA PGA Tour 2K21 - PS4PGA Tour 2K21 - XBOX ONE
Cena s DPH
649 Kč
Cena bez DPH: 536 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 408654
2KEN dabing

PGA Tour 2K21 [NSW]


PGA TOUR 2K21 představuje návrat skvělé golfové hry, na kterou mnozí fanouškové netrpělivě čekali. Byla vyvinuta herním studiem HB Studios, přináší revoluci franchise The Golf Club. Nabídne dohromady 15 licencovaných hřišť PGA TOUR, ze kterých každé bylo do hry přenesené s využitím speciální technologie zaručující téměř dokonalou kopii hřišť na Vaše obrazovky.
Hra taktéž nabídne 11 profesionálů PGA TOUR, přičem každý z nich bude představovat výzvu pro hráče v rámci kariérního režimu Career Mode. Soupeřte s největšími hráčmi golfu a staňte se FedExCup šampiónem. Hráči budou mít možnost vytvořit si a dále přizpůsobovat jejich vlastní hráče s využitím nejrůznějšího vybavení od licencovaných značek, jako je Adidas, Polo Ralph Lauren, Malbon Golf, Callaway Golf, Bridgestone Golf, TaylorMade Golf a další.
Tato hra byla navrhnutá pro hráče všech kategorií a úrovní. Začátečníci ocení především tutoriály v reálném času, nejrůznější tipy a návrhy na odpaly, zatím co veteráni si můžou naplno užít hru s bohatými funkcemi pro pokročilé, jako je Pro Vision, Distance Control, Putt Preview a další. Nakonec PGA TOUR 2K21 nabídne online a offline zápasy s přáteli a nejrůznější herní režimy, jakými jsou Alt-Shot, Stroke Play, Skins anebo 4-Player Scramble.

Online multiplayer vyžaduje předplatné do služby Nintendo Switch Online!
Online multiplayer vyžaduje připojení k síti internet!

Recenze na PGA Tour 2K21

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.