PES 2019: Pro Evolution Soccer (David Beckham Edition) PS4

Cena s DPH
469 Kč
Cena bez DPH: 388 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 386513
KONAMIEN dabing

PES 2019: Pro Evolution Soccer (David Beckham Edition) [PS4]


Fanoušci si mohou užít realitě podobné pohyby hráčů, což činí proslulou hratelnost ještě lepší při tom jak mají Backham, Countinho a další přeneseny jejich unikátní styly hry do skutečnosti. Hra posouvá individualitu hráčů na další úroveň představením různých schopností, které přidávají hráčům možnost vytvářet kouzelné momenty na hřišti.
  Hledání mezer v tvrdé obraně soupeřů se změní i díky viditelné únavě, která ovlivní výkony a chování. Nové mechaniky střel budou počítat s vylepšenou fyzikou, pozicí hráče a míče, a také se schopnostmi hráče, či stylem střel. Rozvlněný sítě vás potěší jako nikdy předtím díky novým oslavám spojeným s animacemi publika.
Krásná hra nevypadala nikdy lépe i díky softwaru Enlighten, který umožňuje životu podobnou vizuální stránku a rozlišení 4K HDR napříč všemi platformami. Osvětlení a stíny Global Illumination v reálném čase vedou k vylepšené grafické stránce hry s lepším detailem publika, reálnými texturami trávy a návratu oblíbeného efektu sněžení.
Největší změny v režimu myClub. Design karty nového hráče přináší revoluční změny pro vytváření týmu. Hráči režimu myClub se také mohou těšit na nalezení nejlepších hráčů, mezi nimiž jsou i legendární hráči a hráči uplynulého týdne s dočasně vylepšenými statistikami odpovídajícím výkonem ve skutečném světě.
V neposlední řadě se můžete těšit také na vylepšené menu, které je dynamicky upravené pro přinášení nejčerstvějších novinek o samotné hře. Moderní vzhled je vybudován kolem pohybu, který přivádí obrazovky menu k životu, zatímco hráčům nabízí exkluzivní nabídky.


PES 2019: Pro Evolution Soccer David Beckham Edition obsahuje:

  • Hru PES 2019: Pro Evolution Soccer
  • 3x 75+ hodnocen hráči Premium Agent po dobu 20 týdnů
  • 3 prodloužení kontraktů po dobu 20 týdnů
  • Hostování Countinha na 10 zápasů
  • Backham 3D sken verze z roku 2018


  • Recenze na PES 2019: Pro Evolution Soccer (David Beckham Edition)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.