Pecaminosa (Collector's Edition) Nintendo SWITCH

Cena s DPH
1 419 Kč
Cena bez DPH: 1 173 Kč
 
Kód produktu: 438877
BadLandEN dabing

Pecaminosa (Collector's Edition) [NSW]

Pecaminosa spojuje kouzlo pixel artu a mechaniku akčního RPG s atmosférou filmu noir. The Legend of Zelda v kombinaci s Touch of Evil. Něco podobného jste ještě neviděli a nehráli. Vyposlouchejte podezřelé, prozkoumejte město ovládané zločinem a hříchem a nikdy neváhejte použít pěsti a zbraně. Jsou to těžké časy ve velmi špatném městě.

O hře


Příběh
Vítejte v Pecaminosu, pohraničním městě mezi Spojenými státy a Mexikem, kde v prašných ulicích vládne hazard, korupce a zločin. Domov pro všechny, kteří žijí mimo zákon... a pro našeho hlavního hrdinu Johna Souzu, bývalého detektiva, muže, který prožíval lepší časy, než našel útěchu na dně láhve.
John by nikdy netušil, že jeho další práce přijde z rukou duchů. Charlieho přízrak „Dva andělé“ se mu zjevuje s úkolem: zajmout jeho bývalé společníky, aby dosáhli vykoupení za jejich hříchy a mohli projít branami nebe. Lovit živé s cílem přinést klid mrtvým.
Vyšetřovatel, jak se patří
Přizpůsobte si vzhled a vybavení své postavy a nechte ji vyvíjet se prostřednictvím L.I.F.E. systému, který rozděluje body zkušeností do čtyř různých parametrů: štěstí, inteligence, síla a vytrvalost.
Hrajte Blackjack, abyste si vydělali peníze navíc, navštivte obchod s alkoholem, stýkejte se se spodinou, navštivte policejní stanici a bordel, kromě jiných míst, která jsou vytvořena s velkými grafickými detaily... a nikomu nevěřte. Je tu kulka s vaším jménem a velmi se těší, že se setkáte.
Jedinečné prostředí
Atmosféra filmu noir s originálním jazzovým soundtrackem, který si zamilujete.
Mini hry
Chcete si vzít domů hrou Blackjack? Buďte našim hostům... Stoly jsou pořád horké.

Souboj bossů
Pozvedněme skleničku nebo dva ke starým dobrým časům! Kromě toho, že se zúčastníte intenzivního a strhujícího příběhu, můžete také bojovat proti velkým, špatným šéfům!
pecaminosa-nsw

Collector's Edition obsahuje

  • Hra Pecaminosa
  • Soundtrack
  • Zápisník
  • Žetony na poker

Trailer



Recenze na Pecaminosa (Collector's Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.