Park Beyond Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Park Beyond - Xbox Series X|S
Cena s DPH
729 Kč
Cena bez DPH: 602 Kč
 
 
Kód produktu: 440793
BandaiEN dabing
 
Chceš ušetřit 140 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 589 Kč

Park Beyond [PS5]


V Park Beyond mají hráči možnost vytvořit zábavný park svých snů, bez starostí s otravnou gravitací. Díky přístupnému ovládání a příběhové kampani se hráči naučí provazy, za které táhnout v managementu zábavního parku. Díky tomu budou schopni postavit stále bláznivější dráhy a kolotoče.


S podporou Phila, entuziastického veterána zábavních parků a Izzy, ráznou ale přátelskou manažerkou budou hráči moci jít až za své nejbláznivější sny.


Vlastnosti:

  • Sledujte příběhovou kampaň a žijte jako architekt parku snů
    Plejáda pestrých a zábavných postav povede hráče na cestě za úspěchem. Dosáhněte obchodní očekávání, balancujte mezi zábavou a ziskem abyste ze zábavního parku udělali ten nejúspěšnější. Pro ještě větší svobodu mohou hráči rozpoutat různá témata parků a bláznivé jízdy v sandboxovém módu, kde jediným limitem je kreativita.
  • Vytváření drah a stavění atrakcí
    Díky pokročilému nástroji pro stavění parků mají hráči přístup k množství inovativních modulů, aby mohli snadno vytvářet unikátní dráhy a atrakce s tisíci kombinací. S pomocí R&D oddělení máte pohled z ptačí perspektivy, tak budete mít lepší přehled o tom, kde chcete stavět. Všechno je možné.
  • Nacházajte a vybírejte správné kroky, abyste optimalizovali svůj manažment
    V Park Beyond se můžete ponořit hluboko do dat. Vytvořte park, který překoná všechna očekávání vašich návštěvníků. Hráči mohou prohlížet jejich výdaje ve vašem parku, získávat odezvu a konzultovat jejich přání a úroveň štěstí. Díky rozsáhlým monitorovacím nástrojům může hráč optimalizovat chod parku sledováním trendů, vytvářením obchodů a designů, najímáním personální, určováním obchodního rozpočtu a investování do R&D, aby dosáhl úspěchu.


Související produkty (1)


Recenze na Park Beyond

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.