Paragon (Essentials Edition) PS4

Cena s DPH
1 169 Kč
Cena bez DPH: 966 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 351350
EpicEN dabing

Paragon (Essentials Edition) [PS4]


Přidejte se k boji v nové MOBA hře od Epic Games na systémy PlayStation 4. Hra Paragon (Essentials Edition) Vás umístí přímo do akce za použití přímého ovládání z pohledu třetí osoby a hlubokých strategických rozhodnutí. Vyberte si z neustále se rozrůstajícího kádru unikátních hrdinů, získávejte karty pro upravení vašich schopností a poveďte Váš tým k vítězství.

Hra Paragon (Essentials Edition) zahrnuje rozmanití kádr stylových hrdinů, kteří zastupují škálu úkolů v boji. Každý hrdina má soupravu schopností, které mohou změnit vývoj souboje. Nejste vázáni hrdiny, záleží jen na vašich schopnostech.

Ve hře Paragon (Essentials Edition) získáte přímou kontrolu nad akcí jakou jste dosud v žádné MOBA hře nezažili. Kamera z pohledu poza rameno a akce z pohledu třetí osoby Vám pomůže kontrolovat akci, zatímco se vám otevřou nové cesty jak se hrdinové budou přesouvat po bojišti; více než v jiných MOBA hrách s náhledem z hora.

Hluboce strategickým systém karet, upravte si vašich hrdinů aby seděly vašemu hernímu stylu s precizně vymyšleným balíčkem karet předmětů. Tyto balíčky karet budou působit jako Váš obchod s předměty během boje, který může být následně upraven a bude určovat jako Váš hrdina účinkovat v boji.

  • Široký kádr hrdinů:
    Hra Paragon (Essentials Edition) má stylový, široký kádr hrdinů, který budou hrát různé úkoly během boje. Každý hrdina má soupravu schopností, které mohou změnit vývoj souboje.
  • Nezáleží na hrdinech ale na vašich schopnostech:
    Budete přímo ovládat akci stylem, jaký jste dosud v žádné MOBA hře nezažili.
  • Hluboký a strategický systém karet:
    Přizpůsobte si vašeho hrdiny ve hře Paragon (Essentials Edition) tak, aby seděl vašemu hernímu stylu s pečlivě složeným balíčkem karet předmětů .

    Paragon (Essentials Edition) obsahuje:

  • Přístup k uzavřenému Beta testování (při obdržení hry).
  • Herní menu v hodnotě 60 €.
  • Speciální Twinblast skin (Exkluzivní pro fyzickou verzi hry).
  • 5x Hero Master Challenge-okamžitě odemkne 5 skinů a postupně budete získávat další odměny při získávání každé úrovně vašeho hrdiny.
  • 5x Three-Win Boost-získávejte úrovně rychleji za použití podpory zisku zkušeností na tři zápasy.

  • Recenze na Paragon (Essentials Edition)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.