Override 2: Super Mech League (Ultraman Deluxe Edition) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Override 2: Super Mech League (Ultraman Deluxe Edition) - PS4Override 2: Super Mech League (Ultraman Deluxe Edition) - PS5Override 2: Super Mech League (Ultraman Deluxe Edition) - NSW
Cena s DPH
929 Kč
Cena bez DPH: 768 Kč
 
Kód produktu: 416529
ModusEN dabing

Override 2: Super Mech League (Ultraman Deluxe Edition) [XBOX ONE]


Gigantický robotický výtržník se ve hře Override 2: ULTRAMAN Deluxe Edition vyznačuje super nabitým návratem!


Sedm let poté, co byly vykořeněny xenotypy, které napadly Zemi, jsou gigantické měchy, které byly kdysi obránci planety, jejich baviči v ligách globálních mech bitev. Jako nový pilot těchto repasovaných zbraní války vylezte na vyšší příčku a reprezentujte svůj klub s vyladěným seznamem vracejících se a nových měchů, z nichž každý má své vlastní jedinečné schopnosti, pohyby a super nabité útoky. Override 2: Super Mech League je hratelná v kampaních pro jednoho i více hráčů (až pro 4 hráče) lokálně a online v etapách po celém světě.


Začněte jako nový pilot a procházejte řadou v hlubokém a robustním režimu kariéry. Připojte se k Mech Leagues a získejte reputaci tím, že budete soutěžit v arénách po celém světě. Vyhrajte to s vyladěným seznamem vracejících se robotů a nových mechanismů v různých versus a kooperačních herních režimech až pro 4 hráče online a lokálně. Poražte své protivníky pomocí arzenálu jedinečných pohybů včetně super nabitých útoků na dálku, kombi na rozbití kovů nebo ultimátní útok rozbíjející arénu!


  • Režim kariéry: Bojujte v mech ligách a stoupejte do nových výšin, abyste se stali nejlepším mech pilotem. Reprezentujte svůj klub a pracujte spolu s jeho členy na získávání vlivu a odměn!
  • Žebříček: Začnou dva, jeden skončí. Probojujte se v konkurenci a vyšplhejte se na nejvyšší příčku, abyste se stali legendárním pilotem.
  • Mech Mania: 20 hratelných robotů včetně zcela nových měchů s jedinečnými schopnostmi, sadami schopností a dokonalými pohyby.
  • Nebezpečné arény: Konkurenční bojiště, která zahrnují dynamické prvky, jako jsou gejzíry, lávové bazény a platformy, které podporují strategii a neočekávané výsledky.
  • Vylepšené herní režimy: Vyberte si svůj herní styl v různých typech zápasů včetně her 1v1, 2v2, free-for-all a několika her jako Xenoswarm, King of the Hill a dalších.
  • Expanzivní přizpůsobení: Odemkněte v garáži množství kosmetických předmětů a doplňků pro svého mecha dle výběru.
    Override 2: Super Mech League - Ultraman Deluxe Edition obsahuje následující obsah:
  • Hru Override 2: Super Mech League.
  • ULTRAMAN Season Pass: Obsahuje 4 super nabité postavy. (ULTRAMAN, Bemular, Dan Moroboshi a Black King)
  • Exclusivní "ULTRAMAN Cosmetic Pack".


Recenze na Override 2: Super Mech League (Ultraman Deluxe Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.