Outriders: Worldslayer Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Outriders: Worldslayer - PS4Outriders: Worldslayer - Xbox Series X|S
Cena s DPH
519 Kč
Cena bez DPH: 429 Kč
 
Kód produktu: 445312
SquareEN dabing
 
Chceš ušetřit 110 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 409 Kč

Outriders: Worldslayer [PS5]

Outriders Worldslayer je brutální kooperativní looter střílečka pro 1-3 hráče zasazená do originálního temného sci-fi vesmíru. Vytvoříte si vlastního Outridera z jedné ze čtyř tříd a vydáte se na cestu napříč rozmanitou a smrtící planetou Enoch.

O hře

PŘÍBĚH
Začněte s původní kampaní Outriders nebo skočte přímo do kampaně Worldslayer s plně připraveným Outriderem 30. úrovně. Zde se setkáte s nejsmrtelnějším Alteredem, se kterým jste se kdy potkali - Ereshkigalem, v posledním boji lidstva o přežití. Kromě ní existují ještě větší hrůzy, odehrávající se ve starověkých ruinách Tarya Gratar.
Outriders Worldslayer kombinuje agresivní přestřelku s násilnými schopnostmi a arzenál stále více přizpůsobitelných zbraní a výstroje. Těšte se na nespočet hodin hry od jednoho z nejlepších vývojářů stříleček v oboru – People Can Fly.

Herní funkce

KOMPLETNÍ ZÁŽITEK
Outriders Worldslayer zahrnuje původní hru Outriders všemi rozšířeními a obsahem, který byl do hry přidán po vydání hry Outriders.
BOOST IN
Dále rozvíjejte svou stávající postavu (postavy) nebo použijte novou k získání vylepšeného Outridera 30. úrovně, který je připraven skočit do neúnavné akce.
NAPÁJENÍ
Přizpůsobte své schopnosti napříč rozsáhlými stromy tříd dovedností, pro další posílení hybridních větví. Zvyšte své body brutality, vytrvalosti, zdatnosti a anomálie.

CESTA SMRTI
Naděje lidstva na přežití spočívá na vaší cestě hluboko do kolébky civilizace planety Enoch.
DYNAMICKÁ KOOPERACE PRO 1-3 HRÁČE
Hrajte sólo nebo se připojte až ke 2 přátelům v kooperaci a vydejte se do centra apokalypsy na hrozné planetě Enoch.

Trailer


Recenze na Outriders: Worldslayer

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.