Outlast Trinity Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Outlast Trinity - XBOX ONE
Cena s DPH
589 Kč
Cena bez DPH: 487 Kč
 
Kód produktu: 366475
WarnerEN dabing
 
Chceš ušetřit 100 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 489 Kč

Outlast Trinity [PS4]


Outlast Trinity obsahuje Outlast, Outlast 2 a DLC Outlast Whistleblower!


Outlast
Originální hra byla vydána roku 2013 a odehrává se ve vzdálených horách v Coloradu, kde všechny hrůzy číhají v blázinci Mount Massive. Dlouho opuštěný domov pro mentálně nemocné byl nedávno znovu otevřen za pomoci oddělení charity a výzkumu mezinárodní společnosti Murkoff Corporation a pracuje v totálním utajení. Po získání typu se nezávislý novinář Miles Upshur vloupe do zařízení a to co odhalí kráčí na tenké hrozivé linii mezi vědou, vírou, přírodou a něčím úplně jiným. Po tom jak se dostává do zařízení je jeho jedinou nadějí na únik tajemství, které leží v srdci Mount Massive.


Outlast Whistleblower
DLC, které rozpovídal příběh z dob před i po ději hry Outlast a poukazuje na finální kapitolu blázince Mount Massive. Hráči se zmocní úlohy Waylon Parka, softwarového inženýra, který pracuje pro společnost Murkoff a ztotožňuje se s ubohými dušemi umístěnými v blázinci. Scéna je připravena k odhalení zkaženého jádra Mount Massive.


Outlast 2
Nové pokračování série, Outlast 2 je zvrácenou výpravou do hlubin lidské mysli a její temných tajemství. Blake Langermann, kameraman, který pracuje se svou manželkou Lynn musí podstoupit rizika a dostat se na kořen problémů, kterých se nikdo neodváží ani dotknout. Při sledování série stop, které začaly při zdánlivě nemožné vraždě těhotné ženy, která je známá pouze jako Jane Doe, výzkum zavede dvojici hluboko do pouště v Arizoně, na tak hlubokou temnotu, že na ni nikdo nedokáže přivést trochu světla pokud tak nemírné korupci, že jedinou nadějí se zdá být zbláznění se.



Recenze na Outlast Trinity

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.