Omega Quintet PS4

Cena s DPH
809 Kč
Cena bez DPH: 669 Kč
 
 
Kód produktu: 297220
IdeaEN dabing

Omega Quintet [PS4]

Ve světě ovládaném tajemnou, zlovolných temnotou spočívá jediná naděje pro lidstvo v hudbě pěveckých idolů známých jako Verse Maidens. Ovládajíc zbraně hudby je jejich úkolem porážet zlo a obnovit rovnováhu ve světě, ale to nebude snadné! Těchto pět odvážných dívek, s pomocí svého manažera takt, musí Výchozí výkon svého života, aby zastavili temnotu před ovládnutím posledního zbytku lidstva. Jsou schopny spřízní se a vyhubit zlo, nebo budou bojovat proti sobě aby zjistili, že temnota číhá po celou dobu i v nich ...?

Hudba hraje podstatnou roli v bojovém systému hry, nabízí vylepšení schopností v průběhu soubojů a Vy jako manažer dívek můžete budovat vztahy s každým členem skupiny Verse Maidens.



  • Využijte sílu hudby a poražte zlo! V režimu Concert zlepšuje Vaše hudba Vaše schopnosti a stejně tak rychleji plní Váš Voltage ukazatel, abyste mohli předvést speciální schopnosti.
  • Může to být konec světa, ale dívky musí být vždy připraveny vystupovat! Přizpůsobujte jejich oblečení, doplňky, vlasy a další!
  • Skupina dívek spojuje své schopnosti, aby vytvořila krásnou harmonii a díky systému Harmonics můžete zpěvem poslat své nepřátele do hrobu!
  • Vytvářejte představení pro dívky a sdílejte je pomocí PlayStation 4 funkce Share. Navrhněte každou figuru, krok za krokem. A hlavně si vychutnejte japonský a anglický dabing spolu s anglickým textem.


  • Recenze na Omega Quintet

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.