Ochranné temperované sklo PanzerGlass Case Friendly pro Apple iPhone 13 Pro Max, černé

Cena s DPH
779 Kč
Cena bez DPH: 644 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 434841
PanzerGlass

Ochranné temperované sklo PanzerGlass Case Friendly pro Apple iPhone 13 Pro Max, černé [PRO2746]

PanzerGlass Original - ochranné tvrzené sklo renomované dánské značky PanzerGlass je ultimátní ochrana displeje. Je vyrobeno z temperovaného Japonského skla Asahi té nejvyšší kvality, tvrdosti a průhlednosti. Na rozdíl od běžných skel, která jsou tvrzená chemicky, jsou skla PanzerGlass tvrzena poctivou temperací při teplotě 500 °C po dobu 5 hodin, což zaručuje výjimečnou tvrdost, odolnost a nárazuvzdornost. Tvrzená skla PanzerGlass mají speciální oleofobní vrstvu, která zabraňuje zanechávání nežádoucích otisků prstů, takže vždy zůstává čistá a průhledná. Zadní strana skla je potažena nejlepší silikonovou nano vrstvou, která absorbuje nárazy a navíc je díky ní instalace velmi rychlá a snadná a umožňuje sklo opětovně přelepit. Tvrzené sklo PanzerGlass má zaoblené hrany pro vyšší komfort při doteku. Tato patentovaná technologie, díky které se tvrzená skla PanzerGlass stala vítězem prestižního TÜV testu, poskytuje nejlepší ochranu Vašeho displeje.
Antibakteriální - PanzerGlass připravil pro všechny smartphony nové generace inovativní, vědecky testovanou tajnou zbraň proti bakteriím. Sklo kombinuje novátorské technologie, speciálně navržený povrch s antibakteriální aktivní látkou a proslulou pevnost a odolnost výrobků PanzerGlass. Takto výrazně vylepšený povrch dokáže eliminovat až 99% bakterií nebo spór plísní. Povlak je netoxický a je v souladu s nařízením EU o biocidních přípravcích (BPR). Kromě toho je oděruvzdorný a testován podle normy JIS 22810/ISO 22196.
Zaoblené okraje - PanzerGlass Edge-to-Edge tvrzená skla jsou vyrobena z plochého tvrzeného skla a pokrývají celou přední plochu zařízení až po okraj. Tvrzené sklo má obvykle alespoň jeden přesný otvor, který odpovídá poloze reproduktoru. V závislosti na zařízení se mohou vyskytnout i další otvory pro snímače, tlačítka a kameru. Tvar skla je vždy optimalizován s cílem maximalizovat ochranu při zachování funkčnosti a jednoduchosti použití. Okraje jsou pečlivě zaoblené, leštěné a potažené oleofobní vrstvou, aby se zachovaly dotykové vlastnosti zařízení.
Case Friendly - Cílem společnosti PanzerGlass je zajistit ochranu pro celé mobilní zařízení. Proto navrhla bezpečnostní sklo s doplňkovým efektem Case Friendly. Toto sklo chrání celý displej vašeho zařízení, ale na okrajích je dostatečná rezerva pro použití skla s jakýmkoli krytem telefonu. Díky této úpravě kryt nevytlačuje okraje skla a to nejen perfektně sedne na displej, ale spolu s krytem zajistí skvělou ochranu vašeho zařízení. Společnost PanzerGlass doporučuje použít bezpečnostní sklo Case Friendly spolu v kombinaci s pouzdrem ClearCase.
Technologie MicroFracture - Speciálně vyvinutá technologie MicroFracture je dodatečná úprava, která dodává sklu extra pevnost a houževnatost díky odstranění mikroskopických chyb. Tato nová technologie zvyšuje pevnost hran o více než 100% ve srovnání s tvrzeným sklem Super+, aniž by byly ovlivněny další mechanické vlastnosti. Technologie byla osvědčená a interně testována, aby eliminovala chyby a mikrotrhliny, které nejsou viditelné pouhým okem. Byla navržena tak, aby zvýšila odolnost, minimalizovala chyby, lomy a mikrotrhliny, díky čemuž lépe ochrání obrazovku vašeho mobilního zařízení.

Proč koupit ochranné sklo PanzerGlass?

  • Tvrdost 9H - až 9x tvrdší než klasické sklo
  • Vyrobeno z kvalitního japonského skla Asahi
  • Chrání displej před rozbitím a poškrábáním
  • Jednoduchá instalace a možnost vícenásobného přelepení
  • 100% průhlednost a zachování ovladatelnosti
  • Celé pokrytí displeje
  • Oleofobní vrstva
  • Kompatibilní s dotykovou technologií 3D Touch
  • Zaoblené hrany 2,5D
  • Tloušťka 0,4 mm
  • Vítěz prestižního testu TÜV

Obsah prodejního balení:

  • Tvrzené sklo PanzerGlass
  • Sériové číslo tvrzeného skla
  • Mokrý a suchý čistící hadřík
  • Odstraňovač prachu

Recenze na Ochranné temperované sklo PanzerGlass Case Friendly pro Apple iPhone 13 Pro Max, černé

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.