Ochranná fólie na míru pro smart hodinky Invisible Shield Clear Protect

Cena s DPH
389 Kč
Cena bez DPH: 321 Kč
 
Kód produktu: 447171
ZAGG

Ochranná fólie na míru pro smart hodinky Invisible Shield Clear Protect [UserCutExtraSmall]

Chcete ochránit své zbrusu nové zařízení či telefon a na trhu ještě není k dispozici žádná adekvátní ochrana? Žádné sklo? Žádná fólie? Pro nás žádný problém! Na našich specializovaných strojích od firmy ZAGG dokážeme vyříznout ochrannou fólii pro téměř jakékoli zařízení na trhu. Ať už se jedná o úplnou novinku nebo o Vaše oblíbené zařízení, kterého jste se nedokázali dodnes zbavit a na trhu již k němu není nabízeno žádné příslušenství v podobě ochrany displeje.

Proč si nechat vypadat fólii na míru?

    • Nikdy nekončící možnosti
      Aktuální databáze od firmy ZAGG pro specializované řezání na míru obsahuje již několik 10 tisíc záznamů, na jejichž základě dokážeme vyřezat fólii na téměř jakékoli zařízení či telefon.
    • Okamžitá dostupnost
      Fólie na míru vyřezáváme na všech našich prodejnách, takže celý proces řezání uvidíte sami. Navíc při osobním odběru Vám tuto fólii naši prodejci nalepí, takže se nemusíte trápit, že byste to doma sami nezvládli.
    • Jedinečná kvalita
      Při vyřezávání používáme léty ověřené fólie InvisibleShield od společnosti ZAGG. Tyto fólie jsou jedničkou co se týče kvality a provedení. Dokonce jim nedělají problém ani malé škrábanky, které se během pár dní od vzniku úplně vytratí.
    • Doživotní záruka
      Na všechny fólie InvisibleShield vyřezané na míru poskytujeme možnost výměny za nový kus (na stejné zařízení) za manipulační poplatek 4€. Nárok na výměnu vzniká v případě, že se fólie odlepuje, je poškrábaná nebo zašpiněná. Výměna je podmíněna předáním původní fólie ještě nainstalované na zařízení na pobočku, kde byla vyříznuta a doložením původního dokladu o koupi.

Obsah prodejního balení:

  • ochranná fólie vyříznutá na míru

Produktové video


Recenze na Ochranná fólie na míru pro smart hodinky Invisible Shield Clear Protect

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.