Ochranná fólie 3mk ARC+ pro Samsung Galaxy S21 FE

Cena s DPH
109 Kč
Cena bez DPH: 90 Kč
 
Kód produktu: 440175
3mk

Ochranná fólie 3mk ARC+ pro Samsung Galaxy S21 FE [3MK412834]

Ochranná fólie pro zaoblené obrazovky
Zakřivený displej je skutečnou výzvou pro designérov fólií a ochranných skel na smartphone. Stává se, že ochranný prvek se odlupuje nebo trčí, čím je následně ochrana slabší. Řešení? Filmový design ARC+™ věnuje zvláštní pozornost zaobleným obrazovkám. Sedí přesně od kraje k okraji a chrání tak celý displej. 

Polomokrá instalace
Proč jsme vsadili na instalaci pomocí instalačního gelu? Nejdřív vám umožní dosáhnout dokonalý vzhled: film můžete snadno nainstalovat, film dokonale přilne k zařízení, a to i na okrajích a neodlupuje se. Během instalace můžete také snadno upravit polohu filmu na displeji.

Obrazovka zesílená o 150%
Ceníte si ochranu, která zvýší sílu zobrazení, zatímco zůstane neviditelná? ARC+™ je řešení, které splňuje obě tyto podmínky. Díky tloušťce pouhých 0,17 mm a zesílení obrazovky až o 150% se nebudete obávat škrábanců a nárazů.


Dokonalá průhlednost
Bojíte se, že se po instalaci filmu zhorší sytost barev nebo ostrost? Vůbec to není třeba! Struktura filmu zabezpečí zachování skutečných barev zobrazeného obsahu. Film ARC™ je zárukou dokonale reprodukovaných barev na obrazovce a dokonalé průhlednosti!

Self-Heal™
Aby byl film ARC+™ ještě praktičtější, použili jsme potah Self-heal™. Film si sám zahojí malé škrábance a poškození do 24 hodin. Ochrana poskytuje maximální pohodlí, protože dokonale hladký dispej si užijete ještě déle!


Kompatibilní se čtečkou
Hledáte ochranu, která podpoří snímač otisků prstů ve vašem telefonu? ARC+™ je skvělá volba: film má jednotný a hladký povrch citlivý na dotek. Poskytuje efektivní odemykání obrazovky a vynikající odezvu. Výjimečné pohodlí na dosah ruky!

Obsah prodejného balení:

  • Ochranné sklo 3mk
  • Hadřík na mokré čištění
  • Hadřík na suché čištění
  • Instalační gel
  • Anti-Bubble Card™

Produktové video


Recenze na Ochranná fólie 3mk ARC+ pro Samsung Galaxy S21 FE

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.