Nuclear Dawn CZ [Steam]

Digitální distribuce
Cena s DPH
259 Kč
Cena bez DPH: 214 Kč
 
Kód produktu: 417771
MergeCZ titulky
Hra vyžaduje připojení k síti internet a aktivaci v systému Steam!

Nuclear Dawn CZ [Steam] [PC digital]


Nuclear Dawn je první hra, která v sobě kombinuje plnohodnotnou FPS a RTS, aniž by některý z těchto žánrů omezovala.

Staňte se vojákem ve válkou zničeném postapokalyptickém světě, který je postaven na moderních městech. S nepřáteli se setkáte jako pancéřová, útočná nebo maskovaná pěchota a v plnění úkolů Vám pomohou i různé zbraně a vybavení. Akce v podobě střílečky z pohledu první osoby je drsná, rychlá a nezapomenutelná. V boji závisí mnohem více na taktice a schopnostech, než na rychlých reakcích a znalosti map. Seznamte se s jednotlivými úkoly, zjistěte slabiny a silné stránky jednotek a jejich plný potenciál využijte k likvidaci nepřátel. Prostředí je zvlášť přizpůsobeno tak, abyste mohli maximálně využívat terén a krýt se, jak jen to jde. Jinak se zítřka nedožijete.

Nuclear Dawn však můžete dovést ještě dál a stát se velitelem, který organizuje ostatní hráče do oddílů a pověřuje je různými taktickými úkoly. Naplánujte pro své vojsko zásobovací trasy a pečlivě rozmýšlejte, jak rozmístíte nové budovy.

Chcete-li získat převahu nad nepřáteli, musíte všemožně využívat tvar zemi i zásobovací body a železnou pěstí zmařit každý plán, který na Vás soupeř připraví. Vynajděte a implementujte nové technologie, aby Vaši vojáci mohli snáze ovládnout bojiště. Budujte předsunuté základny a následně veďte útok. Vybudujte si vlastní dokonalou pevnost, k jejíž stavbě máte k dispozici celou škálu obranných a útočných budov, které lze dále vylepšovat.



Jedná se o digitální verzi hry Nuclear Dawn CZ, kód vám bude zaslán SMS zprávou nebo e-mailem.

Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
CZ titulkyEN dabingDE dabing

Recenze na Nuclear Dawn CZ [Steam]

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.