Nous Smart WIFI Bulb RGB E14 P4

Cena s DPH
199 Kč
Cena bez DPH: 164 Kč
 
 
Kód produktu: 448018
NOUS

Nous Smart WIFI Bulb RGB E14 P4 [P4]


 

Inteligentní osvětlení vaší domácnosti

Změňte svou náladu jediným kliknutím. Bez ohledu na to, co děláte, smart žárovka NOUS P4 vám pomůže okamžitě změnit osvětlení v místnosti. Můžete to udělat odkudkoli. Systém NOUS Smart Home umožňuje hlasové ovládání prostřednictvím Amazon Alexa a Google Assistant. Stačí jediné slovo a místnost se rozsvítí. Ideální dle Vašich přání a nálady!

O produktu

    • Ovládejte osvětlení odkudkoli
      Změňte svou náladu jediným klepnutím změnou osvětlení v místnosti. Bez ohledu na to, co děláte, inteligentní žárovka Nous P4 vám pomůže okamžitě změnit osvětlení ve vašem pokoji. Můžete to udělat odkudkoli.

    • Od chladu po teplo
      NOUS Smart WIFI P4 má jedinečnou schopnost nastavit barevnou teplotu, která vám umožní mít speciální náladu na práci, odpočinek, párty, dokonce i na spánek. Takže můžete začít den s jasným tonickým světlem a v noci odpočívat se zlatým teplým osvětlením.

    • Celé spektrum všech barev a odstínů
      NOUS Smart WIFI P4 rozšiřuje možnosti moderního interiérového designu. S více než 16 miliony barev můžete přeměnit svůj domov na dokonalé místo na párty, oživit pohádku na dobrou noc, přizpůsobit osvětlení tak, aby ladilo s barevným schématem vašeho pokoje, nebo jednoduše sladit barvu osvětlení podle vaší nálady. Chcete-li to provést, můžete použít přednastavené barevné světelné scény nebo vlastní fotografie, abyste oživili speciální vzpomínky.

    • Ať je světlo!
      Systém NOUS Smart Home umožňuje hlasové ovládání světla přes Amazon Alexa a Google Assistant. Stačí jedno slovo - a místnost se rozzáří, ideálně podle vašich tužeb a nálady!

  • Používejte s jinými inteligentními zařízeními Nous
    V dnešní inteligentní domácnosti může mnoho zařízení mezi sebou komunikovat. Propojte žárovky P4 s jinými chytrými zařízeními ve skupinách a ovládejte je komplexně.

 

Technická specifikace
Typ žárovky LED SMD
Pětice E14
Příkon 4,5 W
Teplota světla 2 700–6 500 K
Světelný tok 380 lm
RGB 16 milionů barev
Index podání barev (Ra) >80
Stupeň ochrany IP20
Životnost 30 000 hodin
Provozní napětí 200–230 V
Provozní teplota -20 °C~40 °C
Hlasoví asistenti Amazon Alexa, Google Home
Připojení WiFi IEEE 802.11b/g/n 2,4 GHz
Systémové požadavky iOS 8 nebo Android 4.4 nebo novější
Aplikace NOUS Smart Home
Tvar/forma C37
Rozměry 37 x 37 x 105

Obsah balení

  • Nous P4
  • Dokumentace


Recenze na Nous Smart WIFI Bulb RGB E14 P4

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.