Norn9: Var Commons Nintendo SWITCH

Cena s DPH
1 119 Kč
Cena bez DPH: 925 Kč
 
 
Kód produktu: 456861
AksysEN titulky

Norn9: Var Commons [NSW]

 

O hře

Po otevření dveří pro více ženských romantických titulů a díky úspěchu při lokalizaci série Hakouki, Aksys Games opět přinesou romantiku se svou nejnovější vizuální románovou hrou Norn9: Var Commons.

Příběh začíná, když se zázračné dítě Sorata Suzuhara po vyslechnutí tajemné písně zatoulá a setmí se. Když se probudí, zjistí, že je přeneseno do toho, co vypadá jako minulost. Na tomto neznámém a zvláštním místě brzy potká dívku, která mu sdělí, že přeskočila čas a brzy mu slíbí, že mu pomůže dostat se domů. Sorata následuje tajemná dívka na kulaté vzducholodi Norn, která létá pomocí technologie, která přesahuje jeho představivost. V této vzducholodi se setkává se třemi mladými dámami a devíti mladými muži, kteří mají jedinečné schopnosti, na cestě, kterou jim dal člověk zvaný „Svět“.

Odhalte tajemství lodi a jejích pasažérů z pohledu každé ze tří dívek, komunikujte s ostatními postavami a sledujte, jak reagují na konkrétní situace. Zažijte cestu a odlišný příběh, kdy hráči rozhodují o osudu postav v rozvětveném příběhu. Hrajte vícekrát, abyste odemkli skutečný konec příběhu a přidali tak smysluplnou hodnotu opakování. Prožijte znovu své radostné chvíle Norn9: Var Commons s režimem galerie, zapojte se do hledání hry a sbírejte body k odemčení dalších bonusů a speciálních funkcí.

Trailer


Recenze na Norn9: Var Commons

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.