Noctua ventilátor NF-F12 PWM chromax.black.swap 120x120x25mm

Cena s DPH
779 Kč
Cena bez DPH: 644 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 443476

Noctua ventilátor NF-F12 PWM chromax.black.swap 120x120x25mm [NF-F12 PWM CH.BK.S]

Poznejte Noctua NF-F12 PWM chromax.black.swap

Chromax.black.swap edice kombinuje špičkové vlastnosti NF-A12 PWM ventilátoru s atraktivním, kompletně černým provedením s přibalenými, vyměnitelnými, antivibračními podložkami (rohy rámečku) v černém, červeném, žlutém, zeleném, modrém a bílém provedení. Je tak možné si přizpůsobit barevnou kombinaci, přičemž s dalším (dokoupitelným) příslušenstvím (barevné kabely, rozdvojky, odvibrovače uchycení ventilátorů) lze vzhled vyladit k dokonalosti. Noctua NF-F12 PWM chromax.black.swap je PWM ventilátorem od společnosti NOCTUA – přináší několik nových technologií. Spojení jedenácti lopatek statoru spolu se speciálně koncipovaným sedmi lopatkovým rotorem a NF-F12 Focused Flow™ systémem vytváří vynikající statický tlak a soustředí proud vzduchu pro vynikající výkon na pasivy chladičů a radiátory vodního chlazení. Celá řada pokročilých aerodynamických konstrukčních opatření, druhá generace SSO ložisek a nová Noctua PWM IC, navržená na objednávku pro plně automatické řízení zaručují ohromující, tichý provoz. Ventilátor Noctua NF-F12 PWM chromax.black.swap je vybaven modulární kabeláží, integrovanými a odnímatelnými anti-vibračními podložkami a dvěma možnostmi nastavení rychlosti pro plnou flexibilitu. Její výborný výkon, vyčerpávající sada funkcí a léty ověřená a důvěryhodná prvotřídní kvalita ji předurčují pro použití na vzduchové chladiče, radiátory a další pro tlak náročné aplikace.

Klíčové vlastnosti 

  • Focused Flow System je určen pro aplikace náročné na tlak, jako jsou chladiče a radiátory, Focused Flow rámeček využívá jedenáct lopatek statoru, kterénarovnají, usměrňují kanál a proud vzduchu a umožní tak ventilátoru NF-F12 soupeřit s výkonem konvenčních ventilátorů, které ale běží na mnohem vyšších rychlostech.
  • Varying Angular Distance a Vortex Control Notches lopatky jsou uvedeny v různé úhlové vzdálenosti a mají Vortex-Control zářezy. Obě opatření přispívají k šíření hluku přes širší frekvenční spektrum a tím je zvuk příjemnější pro lidské ucho.
  • Heptaperf Impeller speciálně vyvinutý rotor určený pro nový Focused Flow rámeček pracuje v tandemu s jedenácti lopatkami statoru. Heptaperf NF-F12 sedmi lopatkový Blade rotor byl pečlivě optimalizován pro dokonalou rovnováhu mezi výkonem a tichem.
  • Stepped Inlet Design noctua krokový, vstupní design dodává turbulence na vstup, aby se usnadnil přechod z laminárního proudění na turbulentní proudění,což snižuje hluk při sání, zlepšuje průtok a zvyšuje sací schopnost, a to zejména v prostředích s omezeným prostorem.
  • Integrated Anti-Vibration Pads integrované, antivibrační podložky z extra měkkého silikonu minimalizují přenosu vibrací při zachování plné kompatibility se všemi standardními montážními systémy a sponami ventilátorů. Jsou odebíratelné.
  • SSO2 Bearing NF-F12 je první ventilátor, který je vybaven více optimalizovaným ložiskem druhé generace od Noctua, časem prověřeným ložiskem SSO. SSSO2 je zadní magnet umístěn blíže k ose a poskytuje ještě lepší stabilizaci, přesnost a trvanlivost.
  • Metal bearing shell s cílem zajistit co nejvyšší míru přesnosti výroby, minimální toleranci a vynikající dlouhodobou stabilitu má NF-F12 CNCfrézování ložiskového pouzdra vyrobené výhradně z mosazi.
  • Custom designed PWM IC with SCD podpora plně automatické PWM regulace otáček, NF-F12 používá Noctua na zakázku navržený NE-FD1 PWM IC,který integruje (SCD) technologii. Tím, že poskytuje plynulejší momentové impulsy, tlumí SCD PWM přepínání zvuků, a tak je ventilátor tišší při nižších rychlostech.
  • Ultra-Low Power Consumption NF-F12 čerpá pouhých 0,6 W, což je o 50% méně, než mnohé ventilátory ve stejném rozsahu otáček. To neznamená že je jenšetrný k životnímu prostředí, ale také snižuje náklady na elektrickou energii: ve srovnání s typickým ventilátorem 2W, to vám umožní ušetřit asi polovinuceny NF-F12 po 5 letech nepřetržitého provozu.
  • Chromax.black.swap edition řada ventilátorů v kompletně černém provedení s vlastnostmi původních Ačkových modelů s možnostmi barevného sladění pomocí vyměnitelných, antivibračních podložek, kabelů, antivibračních uchycení ventilátorů apod.
  • Vyměnitelné anti-vibrační podložky v 6 barvách antivibrační podložky (rohy rámečku) v černém, červeném, žlutém, zeleném, modrém a bílém provedení v balení



Technická specifikace
Parametry
Rozměr: 120x120x25 mm
Konektor: 4-pinový PWM
ložisko: SSO2
Geometrie rotoru: Heptaperf
Technologie rámečku: Zaostřeno Flow
Rychlost otáčení (+/- 10%): 1500 RPM
Min Otáčky (PWM): 300 RPM
Průtok vzduchu: 93,4 m3/h
Hlučnost: 22,4 dB(A)
Statický tlak: 2,61 mm H2O
Max. Vstupní výkon: 0,6 W
Max. Vstupní proud: 0,05 A
Napětí: 12 V
MTBF > 150.000 h

Recenze na Noctua ventilátor NF-F12 PWM chromax.black.swap 120x120x25mm

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.