Nobunaga Ambition: Taishi PS4

Cena s DPH
419 Kč
Cena bez DPH: 346 Kč
 
 
Kód produktu: 384326
KoeiEN dabing

Nobunaga Ambition: Taishi [PS4]


Nobunaga Ambition: Taishi je dalším samostatným dílem v sérii Grand strategií, která se zabývá nejdůležitějšími událostmi éry Sengoku v Japonsku. Hráči mají možnost prožít momenty, které vedou k odtržení Japonska od založených klanů k založení prvního šógunátu.
Hra se i při 35. výročí série stále může chlubit důvěryhodným historickým herním stylem, který umožňuje hráčům prožít některé z najepickejších soubojů a důležitých událostí éry Sengoku. Éra Sengoku byla obdobím, ve kterém místní lordi nelítostně bojovali o nadvládu, o zisk vlády a spojení zemí. Hráči musí využít širokou škálu taktických možností a vytvořit nové strategie, které umožňují zisk výhody nad soupeři. Strategie se nezabývají pouze vojenskými kampaněmi, ale také vedením fabrik a obchodních cest pro neustálé rozšiřování území a zvyšování sil armády.
Tyto prvky jsou dále vylepšeny díky systému rozhodnutí, ve kterém má každý velitel vlastní aspirace, které rozhodují o jejich chování v určitých momentech a hra se jim také přizpůsobí. Díky tomu musíte přemýšlet nad taktikami potřebnými pro rozdílné a podobné názory.




Recenze na Nobunaga Ambition: Taishi

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.