No Man’s Sky Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA No Man’s Sky - PS5
Cena s DPH
929 Kč
Cena bez DPH: 768 Kč
 
Kód produktu: 444537
505EN dabing

No Man’s Sky [NSW]

Inspirovaná dobrodružstvím a představivostí, které jsme si zamilovali v klasické Sci-fi, hra No Man's Sky prezentuje celou galaxii na průzkum, plnou unikátních planet a forem života, také konstantní akce a nebezpečí.

O hře

Ve hře No Man's Sky, kde každá hvězda je světlem vzdáleného slunce, každou obíhají planety plné života a vy si můžete vybrat, které z nich navštívíte. Plynule leťte z hlubokého vesmíru, až na povrch planet, bez načítání a limitů. V tomto nekonečném procedurálně generovaném vesmíru budete moci objevovat místa a bytosti, které jiní hráči dosud neviděli a možná ani nikdy neuvidí.

Vydejte se na epickou cestu
V centru galaxie leží neodolatelné pulzování, které Vás táhne na cestu k němu, abyste se dozvěděli o skutečné podstatě kosmu. Ale při tom, jak budete čelit nepřátelským bytostem a pirátům, zjistíte, že smrt přichází s cenou a přežití bude záležet na volbách, které zvolíte při upravování vaší vesmírné lodi, zbraní a obleku.
Najděte svůj osud
Cesta napříč dálavami ve hře No Man's Sky čeká pouze na Vás. Budete bojovníky, kteří budou lovit slabší a obírat je o bohatství, nebo budete lovit piráty za odměny? Síla bude vaše, pokud si dokážete upravit vaše vesmírné lodě a zbraně. Nebo budete obchodníky, kteří se živí výměnným obchodem? Najděte bohaté zdroje na zapomenutých světech a využijte je pro jejich vysoké ceny. Investuje do zvětšení nákladového prostoru a získejte velké odměny za zboží. Nebo se z Vás stanou průzkumníci? Vydejte se za prozkoumané hranice a objevujte nová místa či věci, které dosud nikdo neviděl. Vylepšete vaše motory a přeskakujte ještě větší vesmírné vzdálenosti a vylepšete si vaše vesmírné obleky pro přežití v toxických prostředích, která by vás v opačném případě ihned zabila.
Podělte se o vaše cesty
Galaxie je žijící a dýchající místo. Výměnné konvoje cestují mezi souhvězdími, frakce soupeří o teritoria, piráti loví neopatrné a policejní složky jsou neustále ostražité. Každý hráč žije ve stejné galaxii a vy se můžete podělit o vaše nálezy na mapě, která se rozpíná celým poznaným vesmírem. Možná uvidíte výsledky jejich akcií, stejně jako vašich vlastních.

Trailer


Recenze na No Man’s Sky

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.