Nintendo Switch (Monster Hunter Rise Edition)

Cena s DPH
9 829 Kč
Cena bez DPH: 8 123 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 418199
Nintendo

Nintendo Switch (Monster Hunter Rise Edition) [HAD-S-KGALG]


Nintendo Switch
Nintendo Switch je hybridní konzole, jejíž součástí je konzola Switch, dokovací stanice pro Switch a ovladače Joy-Con. Konzole Switch má 4GB RAM a interní paměť 32 GB. Odnímatelná tabletová část má 6.2", 720p multi dotykový displej.


Hlavní částí herního systému je konzole Switch, baterií nabíjený, tabletu podobný monitor, který zahrnuje LCD displej, 3.5mm audio jack a odklápětelný stojan na jeho podepření. Konzola má na stranách drážky, do kterých lze nasunout ovladače Joy-Con. Konzole obsahuje slot na herní karty (cartridge-ově založená média).


Konzola může být umístěna do dokovací části, která se připojuje na napájecí zdroj a k televizi, když potřebuje nabití, nebo když budete chtít hrát na televizi. Tabletová část bude mít zhruba 167 mm v průměru a rozměry 184 mm x 106,5 mm bez připnutých. Joy-Con ovladačů. Displej má 6.2" a dotykový displej s detekcí deseti bodů, který je srovnatelný s většinou chytrých telefonů a tabletů na trhu, také nabízí rozlišení 720p.


Systém přichází se systémem ovladačů zvaným Joy-Con. Systém obsahuje dva menší ovladače, které jsou označeny „L“ a „R“ a také přichází s částí na držení, do které se připojí a která Vám připomene klasický herní ovladač. Ovladače obsahují akční a zadní tlačítka, spouště a joysticky. Malé ovladače mohou být připojeny na boční strany konzoly, mohou být použity separátně v každé ruce, připojeny k části k držení, čímž vytvoří pořádný herní ovladač, nebo mohou být použity samostatně pro dva hráče. Konzole podporuje bezdrátový ovladač Switch Pro Controller, který má více tradiční design, který se podobá klasickým Wii U Pro ovladačům. Switch podporuje hraní multiplayeru různými způsoby, například za využití dvou originálních ovladačů ze Switch systémů, si mohou zahrát až čtyři hráči.


Obsah balení:

  • Konzoli Nintendo Switch
  • Hru Monster Hunter Rise s DLC
  • Dokovací stanici Monster Hunter pro konzoli
  • Levý ovladač Joy-Con, Monster Hunter
  • Pravý ovladač Joy-Con, Monster Hunter
  • Část k držení Joy-Con ovladačů
  • Dvojici Joy-Con popruhů na ruku
  • AC adaptér
  • HDMI kabel

    Monster Hunter Rise
    Postavte se výzvě a připojte se k lovu!
    Monster Hunter: Rise, nejnovější vstup do kriticky uznávané série akčních RPG, přichází na Nintendo Switch! Bojujte s hrůzostrašnými příšerami a používejte své odměny k výrobě obrovské škály epických zbraní a brnění.
    Nacházíte se v zemi Kamura Village inspirované ninji, Monster Hunter: Rise vás zve prozkoumat bujné ekosystémy a bojovat s hrůzostrašnými příšerami, abyste se stali dokonalým lovcem.
    Lovení, které se odehrávalo půl století po devastaci poslední kalamity, musí čelit novému a hrůzostrašnému monstru, které vztyčilo hlavu a hrozí, že zemi opět ponoří do chaosu.
  • Lovte sólo nebo se spojte s přáteli, jděte na úkoly a pomocí svého výběru zbraní strhněte obrovské příšery.
  • Zcela nové herní systémy, jako například vysoce létající „Wire Action“ a váš psí společník „Palamute“, přidají vzrušující nové vrstvy do již tak robustního boje, kterým je Monster Hunter znám.
  • Naučte se způsoby lovce, odhalte tajemství a chraňte svět před určitou zkázou.
    Lokální multiplayer vyžaduje jednu konzoli a jednu kopii softwaru na hráče. Během online hraní je zapotřebí připojení na internet. Chcete-li používat služby online, musíte si vytvořit účet Nintendo. Online hraní vyžaduje placené online členství.

Recenze na Nintendo Switch (Monster Hunter Rise Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.