Nintendo Switch Lite, žlutá

poštovné zdarma bez ohledu na zvolený způsob dodání ...
5 539 Kč
5 479 Kč
Cena bez DPH: 4 528 Kč
 
Kód produktu: 399722
Nintendo
 
Chceš ušetřit 1 630 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 3 849 Kč

Nintendo Switch Lite, žlutá [HDH-S-YAZAA]

Nintendo Switch Lite je úplně nová handheld konzole. Nová verze Lite je menší, nemá odnímatelné ovladače Joy-Con a nabízí jen možnost handheld hraní. Konzole Nintendo Switch Lite má 4GB RAM, interní paměť 32 GB a 5.5 palcový LCD displej s rozlišením 1280x720.

Switch_Lite_Grey


Konzole je určená pro hráče v pohybu. Konzole podporuje všechen software Nintendo Switch. Je vynikající pro hráče, kteří mají čas hrát venku, či během cestování. Zařízení je určené jen pro hraní v handheld režimu.

Konzole Nintendo Switch Lite též nepodporuje některé pokročilé funkce jako HD Rumble a IR Motion Camera. Jestli je hra, ktorou právě hrajete podporuje, na konzoli Nintendo Switch Lite nebudou tyto funkce přístupné.

Ve hrách které nepodporují handheld režim si budete ke konzolí moct bezdrátově připojit ovladače Joy-Con (prodávané samostatně). Taktéž budete potřebovat zařízení na dobíjení ovladačů, Nintendo Joy-Con Charging Grip

Herní systém Nintendo Switch Lite je baterií nabíjený, tabletu podobný LCD displej s 3.5 mm audio vstupem. Konzole má na stranách napevno připojené ovladače Joy-Con, které není možné měnit. Konzole obsahuje slot na herní karty (cartridgově založená média).

Obsah balení:
  • Konzole Nintendo Switch Lite
  • AC adaptér




  • Recenze na Nintendo Switch Lite, žlutá

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.