Nintendo Switch Lite, blue

poštovné zdarma bez ohledu na zvolený způsob dodání ...
5 539 Kč
5 479 Kč
Cena bez DPH: 4 528 Kč
 
Kód produktu: 422441
Nintendo
 
Chceš ušetřit 70 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako rozbalený za 5 409 Kč
Chceš ušetřit 1 630 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 3 849 Kč

Nintendo Switch Lite, blue [HDH-S-BBZAA]


Nintendo Switch Lite je handheld konzole. Verze Lite je menší, nemá odnímatelné ovladače. Joy-Con a nabízí pouze možnost handheld hraní. Konzole Nintendo Switch Lite má 4GB RAM, interní paměť 32 GB a 5.5 palcový LCD displej s rozlišením 1280x720.


lite_3_nsw

Konzola je určena pro hráče v pohybu. Konzole podporuje veškerý software Nintendo Switch. Je vynikající pro hráče, kteří mají čas hrát venku či během cestování. Zařízení je určeno pouze pro hraní v handheld režimu.


Konzole Nintendo Switch Lite také nepodporuje některé pokročilé funkce jako HD Rumble a IR Motion Camera. Pokud jejich hra kterou právě hrajete podporuje, na konzoli Nintendo Switch Lite nebudou tyto funkce přístupné.


Ve hrách které nepodporují handheld režim si budete ke konzoli moci bezdrátově připojit ovladače Joy-Con (prodáváno samostatně). Také budete potřebovat zařízení na dobíjení ovladačů, Nintendo Joy-Con Charging Grip


Hherní systém Nintendo Switch Lite je baterií nabíjený, tabletu podobný LCD displej s 3.5 mm audio vstupem. Konzole má na stranách napevno připojené ovladače Joy-Con, které nelze vyměňovat. Konzole obsahuje slot na herní karty (cartridge-ově založená média).


Obsah balení:

  • Konzole Nintendo Switch Lite, blue
  • AC adaptér


Recenze na Nintendo Switch Lite, blue

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.