Niceboy ION Sonic Sonický zubní kartáček, bílý

Cena s DPH
990 Kč
Cena bez DPH: 818 Kč
 
Kód produktu: 436998
Niceboy

Niceboy ION Sonic Sonický zubní kartáček, bílý [sonic-white]


Niceboy ION Sonic

Mějte pod kontrolou bělejší zuby díky sonické technologii. Vysokofrekvenční kartáček Niceboy ION Sonic využívající až 43 000 kmitů za minutu se efektivně postará o váš zářivě bílý úsměv. Niceboy ION SmartSonic vydrží na jedno nabití až neuvěřitelných 20 dní. A protože má každý trochu jiné zuby i požadavky na čištění, nabízí Sonic hned několik režimů čištění. Na dokonalé vyčištění zubů budou Sonicu stačit 2 minuty, tedy 30 vteřin na každý oblouk. Na změnu oblouku vás vždy upozorní vibracemi, takže není třeba nic hlídat a sledovat – kartáček to udělá za vás.


Klíčové vlastnosti

  • Špičková sonická technologie čištění
  • Set tří hlavic všech tvrdostí (soft, medium, hard) v balení
  • Inteligentní čistící módy pro specifické potřeby
  • Důkladné a rovnoměrné čištění s chytrými časovači
  • Vodotěsná indukční nabíjecí stanice
  • Výdrž baterie až 20 dní při každodenním čištění
  • Vodotěsné tělo s krytím IPX7
  • Ergonomicky tvarovaná rukojeť
  • Tichý chod


7-Sonic-White-1800x


Sonická technologie pro zdravější a bělejší zuby
Sonická technologie je nejefektivnější a nejšetrnější moderní způsob čištění zubů, násobně efektivnější než čištění s manuálním kartáčkem. Zárukou tak skvělého a rychlého výsledku je kombinovaná síla dvou souběžných čistících procesů. Sonický pohyb kartáčku zaprvé vytváří bublinky, které eliminují povlak a dostávají se i do obtížně přístupných mezizubních prostor a dásní. A souběžně na čistotě zubů pracuje samotný kartáček se 43 000 kmity za minutu.
Přímo v balení kompletní set tří hlavic všech tvrdostí
Můžete si rovnou vybrat přesně takovou tvrdost kartáčku jaká vyhovuje právě vám. Přímo v balení kartáčku Niceboy ION Sonic totiž máte na výběr ze setu tří hlavic všech tvrdostí – měkké (soft), středně tvrdé (medium) a tvrdé (hard).

5-Sonic-White-1800xa

Vstříc vašim konkrétním potřebám se speciálními čistícími módy
Se šikovnými režimy kartáčku Niceboy ION Sonic si čištění zubů přizpůsobíte sobě maximálně na míru. Režimy Sensitive a Clean jsou standardní programy pro všeobecné, každodenní čištění. Mód White se zaměřuje na odstraňování povrchových nečistot. Režim ExtraCare je jemnější režim pro ochranu a masáž dásní.
Speciálně tvarovaná hlavice pro komplexní péči
Hlavice kartáčku byla navržena tak, aby věrně kopírovala tvar zubů a linii dásní. Niceboy ION Sonic s hustě vysazenými, vysoce kvalitními štětinami od předního výrobce DuPont efektivně odstraňuje povrchové nečistoty a vyčistí i obtížně přístupná místa v ústech. Velmi brzy tak zuby získávají na přirozené bělosti.
10-Sonic-White-1800x

Jednoduché nabíjení s indukční stanicí
Kartáček Niceboy tSonic disponuje vysokokapacitní baterií s neuvěřitelnou výdrží až 20 dní. V balení naleznete praktickou indukční nabíjecí stanici a stojan pro kartáček v jednom. Obávat se o ni nemusíte, nabíjecí stanice je voděodolná. Do elektřiny ji pak připojíte pomocí přiloženého microUSB kabelu.
Inteligentní časovače pro důkladné každodenní čištění
Maximálně efektivní a důkladné čištění díky chytrým časovačům. Časovač QuadPacer pohlídá, abyste v každé části úst strávili správný čas. Ústní dutina je rozdělena na čtyři oblasti, po dokončení třicetisekundového čištění každé oblasti vám kartáček připomene, že můžete přejít na další oblast. A kartáček ION Sonic také pohlídá, abyste své zuby čistili po obecně doporučenou dobu 2 minut.
13-NCB-ION-Sonic-White

Šetrný kartáček, vhodný i pro použití s ??vyspravovanými zuby
Sonická technologie je velmi šetrná a bezpečná. Proto její použití vhodné pro použití se strojky, můstky, korunkami atp. Použití sonických kartáčků navíc předchází tvorbě zubního kazu a přispívá ke zdravějším dásním.


8-Sonic-White-1800x

Obsah balení

  • Rukojeť zubního kartáčku Niceboy ION Sonic
  • 3x kartáčková hlavice (měkká, střední, tvrdá)
  • Bezdrátová dokovací stanice
  • Nabíjecí kabel MicroUSB

Technická specifikace

Otáčky 43 000
Napětí 3,7 V
Výkon 1,85 W
Nabíjení Bezdrátový nabíjecí dok
Výstupní napětí 5 V / 85 mA
Provozní doba 20 dní (vypočteno podle provozního stavu 2 minuty/čas a 2krát/den)
Kapacita baterie 800 mAh
Doba nabíjení 8-10 hodin
Vodotěsnost IPX7


Recenze na Niceboy ION Sonic Sonický zubní kartáček, bílý

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.