Niceboy ION ORBIS Motion Sensor

Cena s DPH
299 Kč
Cena bez DPH: 247 Kč
 
Kód produktu: 453663
Niceboy

Niceboy ION ORBIS Motion Sensor [orbis-motion-sensor]

Automatizace a zabezpečení vaší inteligentní domácnosti

Bezdrátový senzor Niceboy ION ORBIS Motion Sensor detekuje pohyb s cílem automaticky zapínat další chytrá zařízení nebo zajistit domácnost. K použití senzoru je nutná centrální řídící jednotka Niceboy ION ORBIS Bridge, která senzor zapojí do systému inteligentní domácnosti Niceboy ION. Všechna nastavení senzoru i propojení s dalšími produkty pak provádíte rychle a jednoduše ve společné mobilní aplikaci.

O produktu

    • Inteligentní senzor pohybu nejen pro zabezpečení domácnosti
      Niceboy ION ORBIS Motion Sensor s velmi přesným infračerveným senzorem pro detekci pohybu vám pomůže s automatizací zabezpečení interiéru a exteriéru. Pohybový senzor odhalí nežádoucí narušení prostoru a automaticky odešle upozornění prostřednictvím aplikace Niceboy ION na mobilní telefon. Niceboy ION ORBIS Motion Sensor zvládne pokrýt velkou plochu, může se pochlubit širokým 150° zorným polem s dosahem až 7 metrů.

    • Jednoduché zapojení za okamžik
      Instalaci senzoru Niceboy ION ORBIS Motion Sensor zvládnete za okamžik. Pro připojení senzoru k síti vaší chytré domácnosti je však nutné mít centrální řídící jednotku Niceboy ION ORBIS Bridge. K instalaci není potřeba žádného nářadí, senzor se pomocí dodávané samolepící pásky jednoduše připevní na vybrané místo. Celým procesem zapojení vás následně provede mobilní aplikace Niceboy ION, ve které nastavujete i propojujete senzor s dalšími svými inteligentními spotřebiči.

    • Přes mobilní aplikaci Niceboy ION ovládáte senzory i celou domácnost
      Kompletní ovládání senzoru Niceboy ION ORBIS Motion Sensor naleznete v mobilní aplikaci Niceboy ION, která navíc podporuje více jazyků (včetně češtiny a slovenštiny) . Z aplikace kromě senzorů ovládáte také všechny produkty inteligentní domácnosti Niceboy ION a jejich ovládání lze sdílet i mezi ostatní členy domácnosti. Ze svého telefonu si na zařízení pohodlně nastavíte parametry, vytvoříte inteligentní scénáře, časové plány nebo zorganizujete svá zařízení do skupin. Zároveň chytrá zařízení Niceboy ION posílají na váš telefon upozornění a informace o změnách stavu, takže máte vždy přehled, co se ve vaší domácnosti děje.

    • Zapojte jej do inteligentních scénářů ve své automatizované domácnosti
      Po připojení k centrální jednotce ION ORBIS Bridge můžete senzor propojit s dalšími inteligentními zařízeními ve své síti inteligentní domácnosti a naměřené hodnoty využít ke spouštění dalších inteligentních produktů a automatizaci své inteligentní domácnosti (například automatické zapnutí světel v případě zjištění aktivity). Automatické scénáře nastavíte jednoduše za okamžik ve své mobilní aplikaci Niceboy ION. Možností inteligentních scénářů je celá řada, automatizace domácnosti totiž nebyla nikdy jednodušší a zábavnější.

  • Otevřený systém inteligentní domácnosti s ovládáním v aplikaci Niceboy ION
    Ovládání a propojování vašich produktů ION probíhá jednoduše a pohodlně v mobilní aplikaci Niceboy ION. Řada inteligentních senzorů ION ORBIS se však navíc může pochlubit otevřeností svého systému, neboť podporuje protokoly ZigBee 3.0, Bluetooth i MESH. Díky kompatibilitě s více protokoly tak budete moci do své sítě chytré domácnosti zapojit ještě více zařízení.

Klíčové vlastnosti

  • Napájení zajišťuje baterie CR2 s nízkou spotřebou energie, která vydrží až dva roky
  • Při nízkém stavu baterie odešle senzor upozornění na váš mobilní telefon
  • ION ORBIS Motion Sensor je kompatibilní s hlasovým asistentem Google Assistant
  • Možnost vytváření automatizovaných scénářů v domácnosti
  • Ovládání pomocí mobilní aplikace Niceboy ION
  • Připravení k provozu bez nutnosti nářadí

 

Technická specifikace
Bezdrátový protokol Zigbee
Napájení Baterie
Typ baterie CR2
Pracovní frekvence 2400 MHz – 2483,5 MHz
Maximální vysílací výkon (Zigbee) 9,99 dBm
Provozní teplota -10 až +50 °C (14 až 122 °F)
Provozní vlhkost 0 – 95 % RV, bez kondenzace vlhkosti
Mobilní aplikace Ano, Niceboy ION
Kompatibilita s hlasovými asistenty Google Assistant
Rozměry 43 × 38 × 36 mm

Obsah balení:

  • Snímač pohybu
  • Samolepka 3M
  • Návod k obsluze


Recenze na Niceboy ION ORBIS Motion Sensor

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.