NHL 21 (Deluxe Edition) [ESD MS]

Digitální distribuce
Cena s DPH
2 069 Kč
Cena bez DPH: 1 710 Kč
 
Kód produktu: 437398
ElectronicCZ titulky

NHL 21 (Deluxe Edition) [ESD MS] [XBOX ONE digital]


EA SPORTS NHL 21 slaví jen ty nejkreativnější, nejvynalézavější a nejodvážnější hráče. Vydejte se za slávou v rozšířeném režimu Be A Pro a staňte se jedním z nejlepších hráčů ligy. Díky zcela novým pohybům, kličkám, fintám a úhybným manévrům můžete po vzoru největších inovátorů v lize předvést v útoku parádní kousky. Poznejte tvořivost, poznejte průlomovou změnu, poznejte budoucnost. Poznejte slávu v NHL 21.


Hratelnost a vizuální prezentace
Hratelnost v NHL 21 je nyní rychlejší, inteligentnější a podstatně atraktivnější. Díky inovativní pohyblivosti a zásadním zlepšením v práci s pukem i bez něj, nyní mají hráči více možností než kdykoli předtím převzít kontrolu nad průběhem zápasu a vnutit soupeři svůj styl hry. Poznejte průlomové změny v hratelnosti NHL 21.


World of Chel
V World of Chel je nyní více než snadné naskočit do zápasu a hrát sólo nebo spojit síly s přáteli v boji o výhry a odměny. Tentokrát NHL 21 představuje hodnocené sezóny, kde můžete soutěžit v každém ze 4 režimů o odměny a účast v novém klubovém finále EASHL.


Be A Pro
Úplně propracovaný režim Be A Pro vám dá šanci vyzkoušet si život hráče NHL, a to jak na ledě, tak mimo něj. Udělejte dojem na vedení klubu, dostaňte se s předstihem na draft a vydejte se na cestu za slávou, během které budete usilovat o míst v první formaci, bojovat o Stanley Cup a pokoušet se zařadit vedle největší hvězdy ligy. Poznejte budoucnost s Be A Pro v NHL 21.


HUT
HUT je herním režimem NHL 21, ve kterém si můžete vytvořit vlastní soupisku ze současných, bývalých a legendárních hráčů NHL a hrát s nimi online. Vytvářejte si mužstva, sbírejte odměny a udělejte z vašeho týmu ten nejlepší. Letos přichází s novou verzí HUT RUSH, zjednodušenou verzí HUT, ve které mohou hráči rychleji vstupovat do zápasů HUT, nasbírat úspěchy a odemknout odměny za stylové způsoby skórování. Díky systému skórování, který odměňuje za zručnost a kreativitu, nabízí HUT RUSH řadu pozoruhodných momentů.


Další herní režimy

  • Rychlá hra - zvolte si tým a naskočte rovnou do akce proti soupeři řízeném hrou nebo kamarádovi, který sedí vedle vás.
  • Režim penáltového rozstřelu - Vytáhnete vaše nejlepší kliky a zahrajte si proti hře nebo dalším online hráčům v sérii na 5 úspěšných pokusů.
  • Champions Hockey League - Zahrajte si jako nadějný talent v Champions Hockey League a ovládněte turnaj, ve které se setkávají nejlepší hokejové týmy Evropy.
  • Online Versus - Hrajte hodnocené a nehodnocené zápasy proti dalším hráčům na celém světě a stoupejte ve světovém pořadí.
  • Tréninkový režim - Zamiřte se na ledě na základy, a to buď sami, nebo ve skupině nebo v úplném tréninku k osvojení taktiky a herního stylu mužstva.
  • Organizace - Režim Organizace nabízí atraktivní prožitek jednoho z vrcholů sezóny - uzávěrky přestupního období. Poznejte tlak s blížícím se termínem konce přestupu díky aktuálním zprávám o tom, jak jste se vy nebo další týmy rozhodli v otázce výměny vyhlédnutých hráčů. Podobně jako při skutečné uzávěrce přestupu bude tržní hodnota hráčů kolísat každým dnem, přičemž informace o tom vám bude přinášet živý systém upozornění na obchody.
    Hokej je pro každého a to je důvod, proč NHL 21 bude zahrnovat pokročilé a snadno ovladatelné nástroje k nahlašování hráčů, kteří budou mít nevhodné názvy týmů nebo se chovat rasisticky, xenofobně, homofobně či sexisticky. Uživatelé budou moci snadno nahlásit obtěžující chování a pomoci v odstraňování obsahu a blokování hříšníků.

    Pozor, jedná se o digitální verzi! Po koupi vám bude klíč zaslán formou SMS a na e-mailovou adresu.

Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
CZ titulkyEN dabing

Recenze na NHL 21 (Deluxe Edition) [ESD MS]

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.