New Tales from the Borderlands 2 (Deluxe Edition) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA New Tales from the Borderlands 2 (Deluxe Edition) - PS4New Tales from the Borderlands 2 (Deluxe Edition) - PS5New Tales from the Borderlands 2 (Deluxe Edition) - NSW
Cena s DPH
259 Kč
Cena bez DPH: 214 Kč
 
Kód produktu: 449995
2KEN titulky

New Tales from the Borderlands 2 (Deluxe Edition) [Xbox Series X|S]

Rozhodni o osudech altruistické vědkyně Anu, její ambiciózního „bratra z ulice“ Octavia a divoké Fran, která se ohání žabím prakem. Předrápej se pěti napínavými kapitolami plnými intrik!
Ve věčně válkou zmítané metropole Promethea budeš ovládat Anu, Octavia a Fran v nejhorší den jejich života. Pomoz těmto třem sympatickým smolařům ve snaze změnit svět (a lze ho i zachránit)! Postav se meziplanetární invazi, zákeřnému monstru v trezoru a chladnokrevnému kapitalistovi v této filmové jízdě, kde je jen na tobě, co se bude dít dál! Seznam se s pestrým osazenstvem plným trosečníků, zabijáckých robotů a mluvících zbraní v tomto urputném závodě až na samý vrchol!

O hře

Smutný příběh o třech neodolatelných nymandech
Rozhodni o osudech altruistické vědkyně Anu, jejího ambiciózního "pouličního" bratra Octavia a divoké Fran, která se ohání žabím prakem. Nemáš co ztratit a můžeš všechno získat, a tak se budeš drápat a podvádět v tomto napínavém pětidílném příběhu plném ozbrojených hrdlořezů, nadpozemských bestií a lahodných tacos.
Neobyčejné filmové dobrodružství
Borderlands není jen domovem lovců trezorů, psychopatů a ředitelů zbrojních korporací - je plné utlačovaných, neohrožených civilistů, kteří se jen snaží přežít. Tento nezapomenutelný příběh s množstvím známých i nových tváří, včetně zabijáckého bota s komediálními ambicemi a bandity, který „zabíjí méně než obvykle“, jistě potěší nové i zkušené fanoušky.
Vaše rozhodnutí ovlivňují děj
Rozhodnutí, která učiníš, určují, jak příběh skončí. Ať už jde o Anuinu vizi vesmíru, který prodává více než zbraně, Octaviovy sny o slávě a bohatství nebo Franin mrazivý plán pomsty – jejich úspěch či neúspěch závisí jen na tebe.
Deluxe Edition obsahuje:
  • New Tales from the Borderlands
  • Tales from the Borderlands
  • Adventure Capital Pack

Trailer


Recenze na New Tales from the Borderlands 2 (Deluxe Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.