Netatmo Smart Senzory na Okna a Dveře

Cena s DPH
2 590 Kč
Cena bez DPH: 2 140 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 439256
NETATMO

Netatmo Smart Senzory na Okna a Dveře [DTG-EC]

Sada tří kusů senzorů otevření na okna a dveře Netatmo. Vodotěsné senzory, které detekují vibrace a pohyb při otevření a zavření. Notifikaci na váš smartphone dostanete ještě před vloupáním, neboť senzory dokáží zjistit, zda se někdo pokouší o vstup za použití násilí a vytváří otřesy. Pomocí aplikace ve vašem chytrém telefonu si umíte zkontrolovat, zda jsou vaše dveře a okna otevřená, nebo zavřená. Možnost nastavení notifikace při příliš dlouhém otevření. Senzory jsou voděodolné, proto je můžete umístit na dveře nebo vrata v exteriéru. Pokud byste chtěli připojit senzory Netatmo Smart ke kameře, pracovat budou pouze s kamerou Netatmo Welcome Smart Indoor, která se prodává samostatně. Napájení senzoru je pomocí 2x AAA baterií. Kompatibilita s iOS, Android a IFTTT.

Proč koupit Netatmo Smart Senzory na Okna a Dveře? 

  • Zareagujte dříve, než se k vám stihnou vloupat
    Smart Senzory na Okna a Dveře vás upozorní na problém dříve, než se vloupání vůbec odehraje. Připevněné na dveře a okna vás upozorní, pokud se někdo bude pokoušet násilím přes ně vniknout. Rovněž zaregistrují náhlé otevření dveří a oken, což pošle notifikaci vašemu chytrému telefonu.
  • Sledujte, která okna a dveře jsou otevřená
    V aplikaci si můžete kdykoli upravit nastavení, abyste byli upozorněni na dlouho otevřená okna, nebo dveře. Nebo se můžete podívat také do aplikace a zkontrolovat si otevřené vstupy přímo.
  • Jednoduchá instalace
    Bezproblémově přilepte jeden z voděodolných senzorů na jakékoli dveře nebo okno. Netamo Smart Senzory se přichytí (téměř) na všechno.

Technická specifikace

Radiátorová hlavice
Rozměry: 76 x 15,8 x 30,4 mm
Připojitelnost: Aplikace pro App Store a Google Play
Napájení: 2× AAA baterie
Technologie: 868Mhz

Obsah prodejního balení:

3x Senzor
6x AAA baterie

Recenze na Netatmo Smart Senzory na Okna a Dveře

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.