Neptunia x SENRAN KAGURA: Ninja Wars (Day One Edition) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Neptunia x SENRAN KAGURA: Ninja Wars (Day One Edition) - NSW
Cena s DPH
1 069 Kč
Cena bez DPH: 883 Kč
 
 
Kód produktu: 435246
IdeaEN dabing

Neptunia x SENRAN KAGURA: Ninja Wars (Day One Edition) [PS4]


Gamninjustři - místo, kde se shromažďují všelijací ninjové. Jak se boj o kontrolu mezi Daimjómi národů zvyšoval, napětí mezi dvěma velkými národy rostlo, v každém z nich byla jedna z velkých škol bojových umění. Styl Compa, který zvládl umění Ninja na základě velitelské techniky. Styl Honeypa, který ovládl umění Ninja, má kořeny v akční technice. Oba tábory uvízly v nelítostné konkurenci schopností, aby dosáhly hegemonie, ale když bojovaly dál, zaútočila záhadná armáda mechanických ninjů. Mechanická ninja armáda v okamžiku ovládla menší národy a vůdce legie Steeme, Yoh Gamer, oznámil světu: „Super NINJA válka, která rozhodne o nejsilnější škole na světě, začíná!“


Obsahuje:


    • Když se ze dvou stane jeden - Dva bojující národy ze série Neptunie a SENRAN KAGURA nyní spojily své síly v jednom akčním RPG! Vyberte si z 10 možných postav, včetně dvou nových postav: Yuuki a Goh a vyberte si dvě postavy, které se mohou vydat na dobrodružství. Rychle přepínejte mezi svými dvěma vybranými postavami v bitvě!

    • Umění Ninji - Každá postava má jedinečnou sadu schopností, známých jako Ninja Art Skills. Zopakujte si své Ninja umění a nechte své nepřátele v prachu. Ninjové a shinobi jsou také vybaveni projektily, které mohou způsobit fyzické poškození nebo dočasné zdravotní potíže ke zpomalení nepřátel.

    • Zůstaňte styloví s duchovými drahokamy - sbírejte duchovní drahokamy a získejte užitečné statistiky! Legenda říká, že pokud jejich uspořádání do určitých kombinací mohou přinést ještě větší posílení...

  • Jste skutečný bojovník Ninja? - Minihra s meditací Peaches & Cream umožňuje hráčům otestovat si rovnováhu pomocí pohybového ovladače PS4. Úspěšné naplnění měřidla broskve poskytuje další vylepšení statistik v bitvě! Expertní ninjové a shinobi mohou hrát v 8 různých pokusech, každá série má náročná omezení!



Recenze na Neptunia x SENRAN KAGURA: Ninja Wars (Day One Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.