Neptunia: Sisters VS Sisters (Calendar Edition) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Neptunia: Sisters VS Sisters (Calendar Edition) - PS5
Cena s DPH
899 Kč
Cena bez DPH: 743 Kč
 
Kód produktu: 455141
IdeaEN dabing

Neptunia: Sisters VS Sisters (Calendar Edition) [PS4]

 

O hře

Neptunie: Sisters VS Sisters je akční RPG hra zasazená do pulsujícího světa Gamindustri. Prosekejte si cestu přes hordy nebezpečných nepřátel, které se nacházejí v mnoha kobkách po celé zemi, přičemž se snažíte porazit záhadný, nový fenomén, který ohrožuje samotný život. Veďte kandidátky bohyně, mladší sestry 4 bohyň z Gamindustri, přes jejich první dobrodružství za záchranou světa!

Příběh

Zatímco bohyně odpověděly na tísňové volání ze vzdáleného PC kontinentu, Nepgear a ostatní kandidáti byli vysláni do opuštěného výzkumného zařízení, aby vyšetřili vypuknutí příšer. Právě tam se setkali s Ashenovou bohyní, která je uvěznila v kapsli a uložila do hlubokého spánku. Když se probudili, s úžasem zjistili, že ušli 2 roky.

Po probuzení ze spánku se dozví, že Neptun je nezvěstný od mise na PC kontinent před 2 lety a bez jeho bohyně byl Planeptune zpustošen. Nepgear, která se najednou ocitla okradená o domov a rodinu, čelí největší výzvě, jaké kdy čelila. Toto je příběh o nalezení naděje uprostřed zoufalství a znovuzrození bohyně v důsledku zkázy.

Klíčové vlastnosti

  • CCC-Combo Maker
    Když se budete procházet po zemích Gamindustri, setkáte se se spoustou nepřátel - je čas bojovat! Použijte komba a spojte své útoky v reálném čase. Převezměte kontrolu nad bojištěm v jedinečném taktickém akčním bojovém systému!

  • Získejte vzhled Planeptune
    Během hry objevíte zábavné doplňky, které můžete ozdobit a přizpůsobit svým členům. Po prvním dokončení hry můžete předvést svůj styl v novém režimu fotografií! Odemknete také dvě ÚPLNĚ NOVÉ postavy vytvořené dvěma legendárními herními vývojáři – Higurashi z Ryukishi07 a Shanghai Alice ze ZUN!

  • Plňte vedlejší úkoly
    V důsledku devastace způsobené fenoménem Trendi se velká většina populace obrátila na telefon rPhone pro všechny způsoby každodenního života včetně komunikace. Na své cestě se připojte k sociální síti Chirper, abyste mohli plnit různé vedlejší úkoly, a mohli získat speciální odměny!

  • Spojte se do skupiny
    Na bojišti můžete mít venku tři členy skupiny najednou. Spojte členy svého týmu s partnerem pro zvýšení statistik a získejte elementární bonusy. Čím silnější vazba, tím lepší bonus!

Calendar Edition obsahuje:

  • Hra Neptunie: Sisters VS Sisters
  • Calendar Edition Box
  • Stolní kalendář 2023
  • Oboustranný plakát A3

Trailer


Recenze na Neptunia: Sisters VS Sisters (Calendar Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.