NCIS Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA NCIS - PC DVDNCIS - PS3
Cena s DPH
519 Kč
Cena bez DPH: 429 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 202189
UbisoftEN dabing

NCIS [XBOX 360]

Poprvé vůbec přichází svět TV seriálu NCIS k Vám domů na konzole a PC. Zažijte čtyři původní NCIS epizody vytvořené scénáristy seriálu a cestujte po USA a po celém světě řešit složité vraždy, špionáže a teroristické případy, jako Vaše oblíbené postavy z TV hitu.



  • Vžijte se do role nejlepšího NCIS týmu pomocí speciálních schopností a odborností každého člena týmu. Prozkoumejte místo činu jako agenti Ziva David a Tony DiNozzo, proveďte forenzní analýzu jako Abby a pitvy obětí, jako Ducky, vypočúvajte podezřelých jako Gibbs a používejte satelitní sledování pro zatčení zločince na útěku jako McGee. Ve hře se také objeví některé z ostatních populárních postav, jako ředitel NCIS Vance Leon a Anthony DiNozzo Sr., Otec agenta DiNozzo.
  • Zcela nový NCIS příběh napsaný ve spolupráci s autory seriálu. Od kasina v Atlantic City, po luxusní hotel v Dubaji, pracujte jako tým NCIS, abyste zachránili svět. Objevujte vzrušující spojení mezi čtyřmi původními případy, přitom jako rozplétá každý z nich a pracujte na řešení celého případu.
  • Hrajte se svými oblíbenými postavami a NCIS a zažijte z první ruky jejich humor, vtipné osobnosti a vlastnosti. Interagujte s postavami prostřednictvím příběhu a dialogu navrženého tak, abyste se stali nedílnou součástí atraktivního dynamického obsazení.
  • Stejně jako v TV, používejte um a špičkové technologie pro vyřešení případů. Zapojte se do různých mini-her a aktivit: hledejte stopy na místě činu a shromažďujte důkazy, používejte nejmodernější forenzní nástrojů a pitvajte, zažijte dramatické výslechy podezřelých, nebo podrobte své reflexy zkoušce ve vypjatých akčních scénách. A nakonec složte stopy dohromady pomocí svého důvtipu pro odhalení pravdy.
  • Ovládejte svou postavu z pohledu třetí osoby jednoduchou point & clik navigací. Na Wii a PlayStation 3 můžete mini-hry a aktivity hrát se zábavným ovládáním založeném na pohybu.

  • Recenze na NCIS

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.