NBA 2K22 (75th Anniversary Edition)

Digitální distribuce
Cena s DPH
2 459 Kč
Cena bez DPH: 2 032 Kč
 
Kód produktu: 435687
2KEN dabing

NBA 2K22 (75th Anniversary Edition) [XBOX X|S digital]


NBA 2K22 vám dává do rukou celý basketbalový vesmír. Hrajte nyní ve skutečných prostředích NBA, proti autentickým týmům a hráčům. Sestavte si svůj tým snů s hvězdami dneška a legendami včerejška. Zažijte svou vlastní profesionální cestu a svůj osobní nástup do NBA. Zlepšete své manažerské schopnosti jako výkonný pracovník. Kdokoli a kdekoli může hrát NBA 2K22.


  • ZAŽIJTE SKUTEČNOU HRU - hrajte za své oblíbené týmy a hvězdy NBA a WNBA a vyzkoušejte autentičnost profesionálního basketbalu na nejvyšších úrovních. Díky nejlepší vizuální prezentaci ve své třídě a umělé inteligenci hráčů, aktuálním soupiskám, historickým týmům a ještě mnohem víc, hra nikdy nebyla bližší skutečnosti. Ciťte energii davu, intenzitu soutěže a nekonečnou zábavu jednoho z nejpoutavějších sportovních produktů dnešní doby.
  • SPLŇTE SI SVÉ SNY - vžijte se do kůže začínajícího hráče v MyCAREER a vytvořte si svou vlastní cestu k NBA. Seznamte se s přáteli ale i nepřáteli mimo palubky, přežete Váš postup na vrchol vede různými směry (některé vycházejí z rozhodnutí, která učiníte právě Vy). Prosadíte se na Vysoké škole nebo budete profesionálně rozvíjet svoji hru v NBA G llize. Případně sebevědomě nastoupíte rovnou do NBA? Je to úplně na vás.
  • BUĎTE SOUČÁSTÍ OBROVSKÉ KOMUNITY - ať už ve městě (pro PlayStation 5 a Xbox Series X/S), nebo v sousedství (pro PlayStation 4 a Xbox One, Nintendo Switch a PC), prožijte svůj basketbalový život v největší a nejživější komunitě hráčů na světě. Se svým hráčem MyPlayer se můžete zapojit do práce, hlasovat a ovládnout palubky. Můžete trénovat v tréninkovém zařízení Gatorade, vyzvednout si nejnovější vybavení na SWAG'S a soutěžit po celý rok v různých akcích. Staňte se hráčem, kterého byste chtěli mít ve vlastním basketbalovém týmu.
  • VYBUDUJTE SI VLASTNÍ TÝM SNŮ - vytvořte si v MyTeam dokonalý seznam fantasy současných hvězd a minulých legend NBA. MyTeam, který je neustále obohacujícím zážitkem, spojuje vzrušení z objevování získávání Vašich oblíbených hráčských karet a intenzitu získávání nejlepších seznamů, které komunita MyTeam nabízí. Hrajte, vydělávejte, a soutěžte prostřednictvím výzev, turnajů a mnoho dalších.
  • PŘEBERTE KONTROLU NAD VŠEM - převezměte kontrolu jako generální manažer nebo dohlížejte na celou ligu od samého začátku jako komisař - v nejkomplexnější simulační zkušenosti s řízením: MyNBA a MyWNBA (MyGM a MyLEAGUE pro PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, a PC). Dělejte týmová personální a jiná rozhodnutí, která určí úspěšnost týmu na jeho cestě k dynastii, experimentujte s novými pravidly, formáty soutěží a dalšími rozhodnutími v celé lize, která budou pozoruhodným způsobem formovat tento sport.
  • NEJNOVĚJŠÍ ZKUŠENOSTI - v NBA je vždy třeba se vrátit k něčemu novému: Nejnovější soupisky NBA / WNBa a hodnocení hráčů, nové výzvy a karty hráčů v MyTEAM, nejaktuálnější výstroj a basketbalové události ve městě / sousedství a mnohem víc. Díky neustále se rozšiřujícímu obsahu a jedné z nejvášnivějších komunit se basketbal v NBA 2K nikdy nezastaví.
  • VŠE JE HRA - zážitek NBA 2K nabízí víc než jen basketbalový sport. Je to basketbalová kultura a všechno kolem toho. Objevte začínající hudební umělce v neustále se rozšiřujícím soundtraku ke hře 2k Beats. Předveďte se se svým hráčem MyPLAYER v nejnovější street-wear módu. Navrhněte si vlastní tenisky, uniformy a značky pro své vlastní týmy. V NBA 2K je všechno hra.

    Pozor, jedná se o digitální verzi! Po koupi vám bude klíč zaslán formou SMS a na e-mailovou adresu.


Recenze na NBA 2K22 (75th Anniversary Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.