NBA 2K16 Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA NBA 2K16 - PS4NBA 2K16 - PS3NBA 2K16 - XBOX 360
Cena s DPH
129 Kč
Cena bez DPH: 107 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 306541
2KEN dabing

NBA 2K16 [XBOX ONE]

Série NBA 2K se vrací s nejrealističtějším NBA zážitkem dosud s hrou NBA 2K16.

Proveďte svého MyPLAYERh Rača přes celou NBA, stáhněte kontrolu nad celou značkou NBA, nebo zdokonalujte své dovednosti v online soutěžích proti hráčům z celého světa. S animacemi, které přinášejí plynulejší pohyb a realističtější artikulaci, je to nejautentičtější NBA herní zážitek dosud.

Demonstrujíc závazek série NBA 2K v oblasti autenticity a inovace, spojili vývojáři své síly s legendárním filmařem a mistrovským vypravěčem Spikem Leem, aby napsal, zrežíroval a spoluprodukoval zážitek MyCareer, který Vám umožňuje prožít příběh hráče NBA, jak jste ho ještě nikdy předtím nemohli zažít ve sportovní hře. Leeho odkaz, a to nejen jako nejslavnějšího fanouška New York Knicks, ale i jako režiséra klasického celovečerního filmu He Got Game a série reklam Mars Blackmon pro Nike, demonstruje jeho vášeň pro basketbalovou kulturu a výpravné schopnosti, které vrcholí právě interaktivním zážitkem v režimu MyCARRER NBA 2K16.

Tři z největších NBA superhvězd, Stephen Curry z Golden State Warriors, James Harden z Houston Rockets a Anthony Davis z New Orleans Pelicans, debutují na přebalu hry NBA 2K16. Je to pocta všem třem sportovcům a jejich pozoruhodným úspěchem na palubovce v aktuální sezóně i během celé jejich kariéry. Balení hry obsahuje 3 skládací vložky se všemi 3 sportovci, díky čemuž si můžete sami zvolit toho, kterého upřednostňujete.



  • Režim MyCARRER je nejintenzivnější výprava z pohledu první osoby dodnes, napsaná a režírovaný Spikem Leem.
  • DJ Khaled, DJ Mustard a DJ Premier vyprodukovali nejrozsáhlejší soundtrack dosud, který představuje 50 dynamických skladeb v 5 playlistech a exkluzivní skladby od každého z DJ-ů.
  • 2K Pro-AM je průkopnický nový režim navržen speciálně pro Vašeho MyPLAYER hráče. Hrajte v skutečném basketbalovém zážitku pěti na pěti, nebo spojte své síly s přáteli a vytvořte perfektní družstvo, spolu s vlastními logy, dresy a arénami.

  • Recenze na NBA 2K16

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.