NASCAR 21: Ignition (Day 1 Edition) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA NASCAR 21: Ignition (Day 1 Edition) - PS4
Cena s DPH
1 419 Kč
Cena bez DPH: 1 173 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 436509
MotorsportEN dabing

NASCAR 21: Ignition (Day 1 Edition) [XBOX ONE]


NASCAR 21: Ignition redefinuje oficiální videohru nejpopulárnější světové série závodních automobilů. S neuvěřitelnou grafikou a pohlcující hratelností přináší NASCAR 21: Ignition do řady NASCAR Cup zcela novou úroveň autenticity a atmosféry.


Autentická prezentace doplněná o oficiální jezdce, týmy a tratě ze sezóny 2021 NASCAR Cup Series, vás zavede tak blízko ke skutečnosti, jak jen to jde. Ovládání auta je přímým vyjádřením toho, jaký je to pocit řídit jeden z těchto neuvěřitelných strojů, spolu s aktualizovanými balíky tratí, které představují plán série NASCAR Cup 2021. Díky tomu se dostanete hned po odstartování do žhavé akce. Plná sada pomůcek pro řidiče zpřístupní hru i novým závodníkům. Buď se ponořte přímo do akce s Race Now, hrajte za svého oblíbeného oficiálního jezdce ze série NASCAR Cup, nebo se pusťte do pohlcujícího a poutavého režimu kariéry, kde si budete budovat svoji reputaci ve sportu a probojovávat se směrem k šampionátu.


Zcela nová barevná škála nabízí bezkonkurenční úroveň přizpůsobení, která vám umožní vytvořit si vlastní schéma barev NASCAR Cup Series doplněné o vaše vlastní ikonické závodní číslo. Díky podpoře online závodů pro více hráčů nejste nikdy daleko od závodu, ať už jde o párty s přáteli nebo závody s ostatními hráči z celého světa.


  • Zažijte vzrušení a atmosféru série NASCAR Cup s oficiálními auty, jezdci a tratěmi ze sezóny 2021
  • Nová škála barev nabízí bezkonkurenční přizpůsobení pro vaše schéma barev
  • Závoděte online s ostatními hráči pro zábavu nebo soutěžní
  • Neuvěřitelné vizuální prvky a prezentace
  • Skutečná fyzika vozidla a ovládání se sadou dostupných asistentů řidiče
  • Immersive Career Mode, kde si můžete vytvořit svoji NASCAR kariéru


Recenze na NASCAR 21: Ignition (Day 1 Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.