NASCAR 09 Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA NASCAR 09 - PS3
Cena s DPH
699 Kč
Cena bez DPH: 578 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 38597
Electronic

NASCAR 09 [XBOX 360]

Návrat hard-core zážitků pro zarputilé fandy, ale i přístupnost začátečníkům díky mnohému nastavení obtížnosti, slibuje nový ročník těchto amerických závodů. S ohledem na příklon k simulaci se těšte na vylepšenou AI, především v otázce reagování na Vaši jízdu.

Znamená to tedy, že pokud bude mezi jezdci nějaký agresor, obtierajúci se o auta ostatních závodníků, AI zpozorní, útoky bude předvídat a snažit se jim pochopitelně vyhnout. Vyhýbat se střetům budou muset i samotní hráči, aby si mohly připsat body do nového systému reputace, na jejímž základě s Vámi budou uzavírat smlouvy lepší sponzoři, ale dočkáte se i respektu ze strany jezdců, kdy Vás třeba pomalejší jezdec z chvostu startovního pole pustí po několika okruzích před sebe, aniž byste museli o místo svádět nebezpečný souboj.

Pomocí reputace se také budou skládat jednotlivé on-line souboje, aby každý soupeřil se rovní. Letošní tváří NASCAR je Jeff Gordon, který své tipy, triky a zkušenosti prodá všem nováčkům prostřednictvím jízdního tutoriálu .

Recenze na NASCAR 09

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.