Music Hero sluchadla TWS beat, modré

Cena s DPH
619 Kč
Cena bez DPH: 512 Kč
 
 
Kód produktu: 442836
Music

Music Hero sluchadla TWS beat, modré [MHTWSBEATBTB]

Bezdrátová sluchátka Music Hero společnosti SBS vybavena praktickým nabíjecím pouzdrem, funkcí automatického zapínání a vypínání a multifunkčním tlačítkem pro ovládání hudby a vyřizování telefonických hovorů. 

Proč koupit sluchátka Music Hero TWS?

  • Bezdrátové připojení
    Bezdrátová sluchátka TWS Beat jsou vybavena technologií TWS (True Wireless Stereo). Díky tomu se navzájem párují bez potřeby kabelového připojení a zároveň se připojují také k vašemu telefonu. Prostřednictvím technologie Bluetooth se zase zajišťuje optimální kompatibilita s různými zařízeními.
  • Nabíjení
    Pokud je sluchátka třeba nabít, nebo je jen jednoduše zrovna nepotřebujete používat, stačí je uložit do praktického nabíjecího pouzdra, kde má každé sluchátko vyhrazený svůj vlastní příslušný slot. Nabíjecí pouzdro má kapacitu 300 mAh a nabíjí se pomocí Micro USB kabelu, který je součástí balení.
  • Automatické zapínání
    Sluchátka TWS Beat jsou vždy připravena k používání. Stačí je jednoduše vyjmout z pouzdra a vložit do uší. Sluchátka se ihned zapnou automaticky.
  • Hudba a telefonické hovory
    Sluchátka jsou vybavena multifunkčním tlačítkem pro ovládání hudby nebo vyřizování telefonických hovorů. Díky tomu můžete bez problémů přehrávat a pozastavit skladbu, upravit její hlasitost, přijmout nebo odmítnout hovor a znovu vytočit poslední číslo. Můžete také aktivovat funkci hlasového asistenta. Sluchátka tak díky této funkci tvoří základní příslušenství pro každého moderního člověka, který je neustále v pohybu.
  • Komfort
    Sluchátka TWS Beat disponují moderním, ergonomickým designem semi in-ear s extrémně nízkou hmotností. Díky těmto vlastnostem jsou velmi příjemné a pohodlné i během celodenního používání.

Technická specifikace

Bluetooth: v 5.0
Mikrofon: Integrovaný duální mikrofon
Technologie: TWS
Ovládání: Dotykové ovládání hudby a hovorů
Doba používání: 2,5 hod
Doba nabíjení: 1,5 hod
Pohotovostní režim: 24 hod.
Kapacita baterie nabíjecího pouzdra: 300 mAh
Frekvenční rozsah: 20 Hz - 20 kHz
Impedance: 16 Ohm
Senzitivita: 90 dB

Obsah prodejního balení:

  • Sluchátka Music Hero
  • kabel Micro USB


Recenze na Music Hero sluchadla TWS beat, modré

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.