Mount & Blade 2: Bannerlord[Steam]

Digitální distribuce
Cena s DPH
1 119 Kč
Cena bez DPH: 925 Kč
 
 
Kód produktu: 412966
TaleWorldsEN dabing
Hra vyžaduje připojení k síti internet a aktivaci v systému Steam!

Mount & Blade 2: Bannerlord[Steam] [PC digital]


Rohy dují, vrány slétají. Říše je postižena občanskou válkou. Za hranicemi vznikají nová království. Vezměte meč, navlečte zbroj, povolejte stoupence a vyrazte dopředu za vítězstvím a slávou na bojišti Calradie. Upevněte vaši vládu a vytvořte nový svět z popela toho starého.


Mount & Blade 2: Bannerlord je velmi očekávané pokračování úspěšné středověké bojové simulace a hry na hrdiny. Hra je zasazena do období před 200 lety a rozšiřuje detailní soubojový systém a svět Calradie. Bombardujte horské pevnosti za pomoci obléhacích strojů, vybudujte tajnou zločineckou říši v temných městských uličkách nebo se vrhněte do chaotických bitev v rámci výpravy za moc.


Zkoumejte, podnikejte nájezdy a dobývejte po celém rozsáhlém kontinentu Calradie a udělejte si v průběhu hry přátele a nepřátele. Dejte dohromady vlastní armádu a veďte ji do boje, velte svým vojákům v čele armády a bojujte po jejich boku.


Naplánujte si vlastní cestu k moci v dynamickém sandboxovém dobrodružství, kde žádné 2 přejetí hrou nejsou stejné.


Vytvořte si vlastní postavu a rozvíjejte ji podle svého herního stylu. Vylepšujte si schopnosti pomocí praktických úkonů a získejte přístup k řadě perků, které představují vaše mistrovství v daném oboru.


Sledujte, jak se mění dostupnost surovin v simulované feudální ekonomice, kde cena všeho od kadidel po válečné koně plynule reaguje na nabídku a poptávku. Obraťte anarchii ve svůj prospěch tak, že jako první dovezete obilí do hladovějícího města po obléhání nebo znovu otevřete obchodní cestu, kterou rádi přepadáte.


Prověřte vaši taktickou zdatnost a bojové schopnosti proti hráčům z celého světa v množství různých herních režimů pro více hráčů - od malých utkání po obrovská epická obléhání se stovkami účastníků.


Porážejte nepřátele pomocí sofistikovaného a intuitivního soubojového systému, který se snadno naučíte, ale těžko ovládnete.


Vyražte na bojiště a užijte si brutální středověké souboje z pohledu první nebo třetí osoby se stovkami jednotek na obrazovce, přičemž každá se řídí vlastní propracovanou umělou inteligencí.


Upravte si herní zážitek a užijte si zbrusu nová dobrodružství z vlastní tvorby. Engine a nástroje použité pro vývoj Mount & Blade 2: Bannerlord jsou volně dostupné pro komunitu, takže tvůrci modifikací mohou vytvořit vlastní interpretaci Calradie a vlastní světy!



Online multiplayer vyžaduje připojení k síti internet!

Jedná se o digitální verzi hry Mount & Blade 2: Bannerlord, kód vám bude zaslán SMS zprávou nebo e-mailem.

Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
EN dabingDE titulkyPL titulky

Recenze na Mount & Blade 2: Bannerlord[Steam]

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.