MotoGP 21 Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA MotoGP 21 - PC DVDMotoGP 21 - PS5MotoGP 21 - Xbox Series X|SMotoGP 21 - XBOX ONEMotoGP 21 - NSW
Cena s DPH
1 269 Kč
Cena bez DPH: 1 049 Kč
 
Kód produktu: 419284
MilestoneEN dabing

Doporučené produkty (2)

MotoGP 21 [PS4]


Zaujměte místo na startovní čáře a připravte se na tu nejreálnější a nejpodmanivější videohru ze série MotoGP všech dob!


MotoGP V té nejlepší podobě.

Užijte si kompletní sezónu 2021 se všemi hlavními oficiálními třídami, soupiskami a tratěami. Přes 120 oficiálních závodníků, 20 oficiálních okruhů a nové a vylepšené funkce jako zavedení penaltového pravidla v podobě trestné zatáčky. Připomeňte si historii a všechny emoce z MotoGP díky více než 40 historickým zádovníků a jejich ikonickým motorkám!


Vaše kariéra, vaše pravidla.

Vaše cesta na mistrovstvích začíná od manažerské kariéry. Založte si tým snů, přičem si můžete vybrat z oficiálních týmů nebo si vytvořit úplně nový, a potom si vyberte personál ze zkučených profesionálů, kteří vám budou během sezóny asistovat. Pomohou vám dělat klíčová rozhodnutí - například vám pomůžou sehnat tu nejlepší smlouvu nebo pochopit, kterou část motocyklu by bylo dobré rozvíjet. Dostaňte se do třídy MotoGP nebo Moto2 a založte si a spravujte svůj vlastní juniorský tým.


Myslete rychle, jezděte ještě rychleji.

Když můžete ovládat každý aspekt závodu, záleží na každém vašem rozhodnutí! Sledujte množství pohonných hmot, které natankujete do nádrže, teplotu brzd a opotřebení pneumatik a dělejte klíčová rozhodnutí podle svého závodního stylu a podmínek závodů. Připravte se na ten nejvíc strhující závodní zážitek, ale nenechte se příliš unést: pokud z motorky spadnete, budete se muset co nejrychleji zvednout a znova nasednout. Počítá se každá sekunda.


Vyhrávejte stylově.

Ať už jide o to, jak závodíte, nebo jak vyzepadáte, styl je v MotoGP 21 klíčový. Vystupte z davu a předveďte svůj jedinečný styl! Přizpůsobte si přilbu, kombinézu, nálepky, závodní číslo a barvy díky 5 neuvěřitelným grafickým editorům! Jen co budete hotoví, podelte se o svůj design s online komunitou nebo si vyzkoušejte výtvory ostatních hráčů. A potom vyrazte na trať a ohromte všechny svým jízdním stylem! Ale pozor, náš revoluční neurální systém AI založený na strojovém učení je zpět a obsahuje výrazná vylepšení, takže se připravte objevit nové tváře systému A.N.N.A. v těch nejnapínavějších offline závodech všech dob!


Posuňte zábavu na úplně novou úroveň a vyzvěte ostatních hráče online nebo si založte vlastní soutěž v režimu Race Director a užijte si ten nejplynulejší zážitek pro více hráčů díky našim dedikovaným serverům.




Recenze na MotoGP 21

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.