Monster Energy Supercross 3 Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Monster Energy Supercross 3 - PC DVDMonster Energy Supercross 3 - XBOX ONEMonster Energy Supercross 3 - NSW
Cena s DPH
619 Kč
Cena bez DPH: 512 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 405114
MilestoneEN dabing

Monster Energy Supercross 3 [PS4]

Jediná oficiální AMA Supercross Championship hra je zpět! Vše je oficiální, od reálných týmů po tréninkové cvičiště, Monster Energy Supercross 3 je přesná replika světa Supercross.

Poprvé v této sérii se v kariéře můžete připojit ke Monster Energy Supercross týmem. Vyberte si sponzora nebo se přidejte ke oficiálním týmem mistrovství 2019 a staňte se kolegy opravdových jezdců.

Povolte uzdu vaší kreativity a vytvořte nekonečné tratě za pomoci mocných nástrojů editoru tratí. Své tratě můžete sdílet, lidé je mohou stahovat a hodnotit, a použít jako offline a online závody.

Nyní můžete zažít skvělé zážitky v kooperaci, jezdící s vašimi kamarády v legendární super krosové testovací aréně v Kalifornii. Trénujte, závoďte nebo si jen tak jezděte v největší aréně na světě!

Vytvořte nejlepší online soutěže a řiďte závody více hráčů. Vyberte startovací pozice, rozdávejte penalty, zvolte nastavení závodů, upravte finální výsledky a rozhodněte, které kamery mají přednost.

V této hře můžete také vytvořit ženské jezdkyně s různými modely.

Monster Energy Supercross 3 je lepší pro hru více hráčů, než kdykoliv předtím! Užijte si nové multiplayerové zážitky díky dedikovaným serverem a také objevte režim ředitele závodů.



Online multiplayer vyžaduje předplatné do služby PlayStation Plus!

Online multiplayer vyžaduje připojení k síti internet!


Recenze na Monster Energy Supercross 3

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.