MLB: The Show 22 Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA MLB: The Show 22 - PS4
Cena s DPH
1 059 Kč
Cena bez DPH: 875 Kč
 
Kód produktu: 444534
PlayStationEN dabing

Doporučené produkty (1)

MLB: The Show 22 [PS5]

Se zcela novou hrou MLB The Show mají hráči spoustu dalších možností, jak hrát. Vytvoř si dokonalý tým, povolej do hry své přátele a společně zjistěte, kdo je šampionem gauče nebo hry online. Případně se pusť do hromadění homerunů a vydej se se svojí kariérou do první ligy v rámci Road to the Show.

O hře

Popusť uzdu své kreativitě s vlastním vytvořeným hráčem a vydej se za slávou v novém a vylepšeném režimu Diamond Dynasty. Hraj samostatně offline nebo online proti ostatním s vlastním týmem, otestuj své schopnosti a staň se králem hřiště. Vyzkoušej nový režim Mini Seasons, kde každá sezóna přináší nové výzvy a kde na tebe čeká nová konkurence!
  • Vytvoř si a využívej více hráčů nad rámec svého personalizovaného RPG zážitku v Road to the Show a přizpůsob si hráče tak, aby ti pomáhal v postupu.
  • Diamond Dynasty je zpět a lepší než kdykoli předtím! Hraj, sbírej a rozšiřuj svou sbírku fantastických karet, které následně ožijí na hřišti. Vyzkoušej nový režim Mini Seasons, kde každá sezóna přináší nové výzvy a kde na tebe čeká nová konkurence!
  • Setkej se s přáteli při hře napříč platformami. Díky meziplatformovému postupu můžeš pokračovat ve svém pokroku a zpřístupňovat si obsah i na jiných konzolových platformách.
  • Je to poprvé, co vstupuješ na metu? Přizpůsob si svůj zážitek s pomocí herních stylů a dvou nových nastavení obtížnosti, která ti pomohou zvládnout základy.
  • Hraj od března do října ve svém vlastním stylu a využij aktualizované nástroje, které ti umožní používat vlastní dresy, loga a vytvořené stadiony.
  • Prožij své vysněné baseballové zápasy s novými legendami, které vbíhají na hřiště.

Trailer


Recenze na MLB: The Show 22

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.