Mini Motor Racing X PS4

Cena s DPH
669 Kč
Cena bez DPH: 553 Kč
 
Kód produktu: 408592
PerpEN dabing

Mini Motor Racing X [PS4]


Popadněte ovladač anebo si nasaďte VR headset a ponořte se do vysokooktanového šílenství v Mini Motor Racing X! Bojujte o pořádný pytel peněz a právo se chválit v rámci závodů ve více než padesáti nádherných prostředí. Užijte si jízdu po tropických ostrovech, prohánějte se pomocí nitra v neonem ozářených městech, dobyjte svět a ukažte všem, že jste král mikro autíček!


  • Klasický režim kariéry v Mini Motor je zpět a přináší stovky závodů, desítky odemykatelných aut a vylepšení a 4 ďábelské turnaje, ale to není všechno. MMRX přichází s palební silou v novém režimu Type-X! Střílejte rakety, nášlapné miny a dokonce hurikány na nič netušícího soupeře, zatím co si budete brázdit cestu k vítězství v tomto novém bojovém režimu.
  • Dáváte přednost rychlopalné akci? Vyzvěte kamarády nebo náhodné hráče na online závody anebo si udělejte rekord v Bumber Ball. Anebo si pozvěte kamaráda a zahrajte si celý režim kariéry v lokální kooperaci pro dva hráče. V MMRX záleží jen na Vás.
  • Zahrajte si obří šampionáty a 52 jedinečných živých prostředí, ze kterých každé má několik variant pro počasí a denní dobu.
  • Stejná dynamická závodní akce, ale s přidaným chaosem kvůli zbraním. Dostupný pro režim kariéry i běžné závody pro více hráčů.
  • Odemkněte si desítky aut a potom je pomocí vyhraných peněz proměňte na výkonné bestie.
  • Kompletní podpora hry pro VR i mimo VR na PlayStation 4, hra více hráčů je možná i mezi nimi.
  • Ponořte se do PSVR jako nikdy předtím. MMRX získalo nový design a vylepšení pro PlayStation VR, aby vdechlo život kompletnímu hernímu zážitku v nových rozměrech a herních režimech.
  • Kompletní online hra až pro čtyři hráče a lokální kooperativní režim kariéry.

    Online multiplayer vyžaduje předplatné do služby PlayStation Plus!

    Online multiplayer vyžaduje připojení k síti internet!

    Hra podporuje PlayStation VR a PlayStation kameru pro PS4.



Recenze na Mini Motor Racing X

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.