Mikrofon JBL Quantum Stream

Cena s DPH
2 590 Kč
Cena bez DPH: 2 140 Kč
 
 
Kód produktu: 445475
JBL

Mikrofon JBL Quantum Stream [QUANTUM STREAM]

Zvuk představuje přežití

Udělejte ze svého hraní her, streamování a konferencí něco úžasného. Vysoká vzorkovací frekvence a 14 mm duální kondenzátor mikrofonu JBL Quantum Stream zajišťují, že váš hlas bude vždy slyšet hlasitě a čistě s nulovým hlukem na pozadí – nebo můžete přepínat tam a zpět mezi vzory snímání, když chcete zachytit zvuky kolem vás. Potřebujete rychlou přestávku? Ztlumení a zapnutí ztlumení klepnutím na tlačítko a indikátor RGB prstence změní barvu, takže vždy budete vědět, kdy vás uslyší. Ať jste kdekoli, tři možnosti nastavení a oboustranný stojan usnadňují připevnění mikrofonu tak, jak chcete, pro snadnou a bezproblémovou komunikaci typu plug-and-play.
jbl-mikrofon

O produktu

    • Dokonalé streamování hlasu
      Vždy vystupujte nahlas a zřetelně. Duální 14 mm elektretový kondenzátor mikrofonu Quantum Stream a vysoká vzorkovací frekvence 96 kHz zachycuje každý zvuk pro dokonalý přenos hlasu.

    • Dva volitelné vzory snímání hlasu
      Díky dvěma vzorům snímání hlasu mikrofonu JBL Quantum Stream můžete snadno přepínat mezi kardioidním mikrofonem, díky kterému bude jeden hlas procházet hlasitě a čistě a všesměrovým mikrofonem k zachycení více jako jednoho hlasu nebo dokonce živého vystoupení.

    • Univerzální montáž
      Namontujte mikrofon tak, jak chcete, aby vyhovoval jakémukoli prostoru nebo situaci. Tři možnosti nastavení a oboustranný stojan vám umožňují pohybovat mikrofonem JBL Quantum Stream o 360 stupňů, připojit jej ke stativu fotoaparátu, připevnit jej k ramenu a podobně.

    • Hlasové sledování
      Sledujte svůj hlas mikrofonu po svém. Pohodlně ovládejte hlasitost počítače přímo ze sluchátek, mikrofonu nebo počítače.

    • Vždy víte, že máte vypnutý zvuk
      Ztlumení nebo zapnutí zvuku klepnutím na tlačítko. RGB kruhový indikátor potvrzuje váš stav, takže budete vždy vědět, kdy vás uslyší.

    • Dvoukapslí kondenzátorový mikrofon
      2 x o14 mm elektretový kondenzátorový mikrofon a vzorkovací frekvence 96 kHz zajišťují, že váš hlas bude zachycen nahlas a zřetelně.

    • Odolné, prémiové kovové provedení
      Stylový a odolný mikrofon JBL Quantum Stream je vyroben s hliníkovým stojanem, kovovým kroužkem a železnou mřížkou pro prémiový vzhled a zvýšenou stabilitu během používání.

  • Kompatibilita s JBL QuantumENGINE
    Software JBL QuantumENGINE pro PC rozšiřuje váš zážitek za hranice hraní, umožňuje vám upravit funkce, jako je hlasový ekvalizér, RGB barva na indikátoru vyzvánění, ztlumení a zapnutí mikrofonu a volba polárního vzoru.
jbl-mikrofon-2

Technická specifikace
Mikrofon
Potřebný výkon/spotřeba 5 V 500 mA
Vzorkovací rychlosti 44,1 kHz/48 kHz/96 kHz
Datová rychlost 16/24 bitů
Kapsule 14 mm elektretový kondenzátorový mikrofon
Polární vzory Kardioidní a všesměrové
Frekvenční odezva 20 Hz – 20 kHz
Citlivost -37±3 dB (1 kHz@1 Pa, 0 dB=1v/Pa)
Maximální SPL 110 dB
Připojení USB-A - USB-C
Sluchátkový zesilovač
Impedance >16 ohmů
Výstupní výkon (RMS) 45 mWrms na kanál (Zatížení= 32 ohmů)
THD <0,5% (Zatížení= 32 ohmů)
Frekvenční odezva 20 Hz – 20 kHz
Odstup signálu od šumu 90 dB (A zatíženo)
Ostatní
Rozměry D= 8 cm, Š= 8 cm, V= 17,43 cm
Hmotnost 248 g

Obsah balení:

  • Mikrofon JBL Quantum Streaml
  • USB nabíjecí kabel
  • Dokumentace

Produktové video


Recenze na Mikrofon JBL Quantum Stream

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.